2777
2789
عنوان

طلاق توافقی اینجوری خوبه؟

364 بازدید | 35 پست

سلام دیروز توتاپیکم گفتم میخام طلاق بگیرم امروز باهمسرم توافق کردیم ورفتیم پیش وکیل از۱۱۴ تا سکه ۱۰۰ تاروبخشیدم ۱۴ تا قراره بده هرسال یکی واینکه هرماه پنج تومن بهمون بده وخونه هم بگیره برامون حضانت دختر دوساله ام رو هم داد به من

دخترگلم 1400/8/2ساعت23:55به دنیااومد تواون لحظه براسبزشدن دامن همه منتظرادعاکردم

آره همین که حضانت رو گرفتی عالیه

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم حضانت رو باید ثبتی بده این کاغذ بینتون تو دادگاه تاثیری نداره...😔منم طلاقم توافقی بوده

سلامتی اون رفیقـی که مجازیهــ...امــّــــا...یه جوری برات سنگ صبوره...که هیچکدوم از رفیقای واقــعیـتـــ..به گرد پاش هم نمی رسن …

حداقل ۳ ۴ ماهی یه سکه میداد ۵تومن ک فقط نفقه بچس 

خونه اجاره یا بخره

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  

عزیزم بچه داری ...سعی کن طلاق نگیری😔

سلامتی اون رفیقـی که مجازیهــ...امــّــــا...یه جوری برات سنگ صبوره...که هیچکدوم از رفیقای واقــعیـتـــ..به گرد پاش هم نمی رسن …
عزیزم حضانت رو باید ثبتی بده این کاغذ بینتون تو دادگاه تاثیری نداره...😔منم طلاقم توافقی بوده

نه اینووکیل نوشته پنج ملیون دادوکیل تاکارامونو درست کنه این رونوشتی ازتقاضامون هستش

دخترگلم 1400/8/2ساعت23:55به دنیااومد تواون لحظه براسبزشدن دامن همه منتظرادعاکردم