2777
2789

اصلا تایپک‌من هد چی باشه یخ خودم ربط داره و هر کی دوست داره میاد نظر میده به بقیه چه ربطی داره گرارش‌میکنن؟

اها بچه سال های اینجا میترسین بی ادب شن؟اونا خودشون از من شما وارد ترن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گاهی خود نی نی یارها تاپیک رو تعطیل میکنند

بهتره شما هم قشنگ تر صحبت کنید عزیزم

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹
والا  موندم تحمل ندارن چ میان سایت عمومی

حتی واسه تایپک ترسناک هم اون باردار ها میان میگن ای وای دلم ای وای بچم 

خوب زنه حسابی می‌ترسی بیخود میکنی میای تو بخش ترسناک مگه فضولی همه تایپک هارو بخونی؟

میترسن چشم و گوششون باز بشه ناز نازیای گوگولی ظریف🗿🗿🗿

🚶🏾‍♀ 𝙫𝙚𝙜𝙖𝙣و حامی حقوق حیوانات و محیط زیست🤝🏿💚🌱🐑 دختر فرشته نیست، قدیسه نیست، مایه ننگ نیست، ناموس نیست، زیبایی هم به کسی بدهکار نیست، وظیفه راضی نگه داشتن کسیو هم به دوش نمیکشه،  اون یه انسانه با همه صفتای خوب و بدی که داره، اگه غیر اینو قبول داری پس مشکل داری با خودت حلش کن  -محمدرضا برخورداری- 🦕🚶如果有一天我成为这个世界的画家,我会毫不悲伤地杀死这个世界

حالا تاپیکت چی بوده مگه ؟! 

اینجا قوانین داره دوست عزیز، بعضی مباحث اینجا ممنوعه 😕

باید رعایت کرد .. گزارش هم نزنن از طرف خود سایت تعطیل میشن 😊

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**