2777
2789
عنوان

اسکویید گیم (بازی مرکب)انقد بده؟!

117 بازدید | 4 پست

من تصمیم داشتم بعد امتحان خودم و ریلکس کنم یه فیلم ببینم و تو ذهنم اسکویید گیم بود که ندیده بودم تاحالا و چون تعریفشو شنیدم کنجکاو شدم ببینم بعد دیدم و خوشم اومده از کشتن و اینجور چیزاش‌نه اینکه حس میکردم دقیقا ما هم تو همچین بازی داریم زندگی میکنیم (کنکور )و خوب برای کسی به سن من جذابه شاید اومدم باذوق مامانم گفتم زد تو ذوقم میگه بجای این فیلما بشین یکم دعا بخون فلان کن نمیدونم با این داری سنگ میشی 

نمیدونه خودش سنگ و سرد از هرچیزی میشه بعضی موقع ها ...

بگذریم واقعا انقد بده یعنی؟!

درسته آدم ناراحت میشه از کشته شدن و اینا اما من دوسش داشتم چرا اهمیت نداره هیچوقت چیزیو که دوست دارم ...من نمازم میخونم درسم میخونم گاهی نیاز به تفریح دارم که می‌خوام فیلم ببینم حالا خوب بود برم فیلم های مثبت هیجده ببینم که بدم میاد 😢

بهترین کار همینه که فقط به فکر خودت باشی  
ببین  واسه دیدن فیلم و سریال چرا از مادرت نظر خواهی می‌کنی

نظر نخواستم فقط داستان و براش تعریف کردم بعد اولش قشنگ هیجان میداد بگوبگو تهش نمیدونم چرا همچین کرد🥺⁦🤦🏻‍♀️⁩

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم نگاه نکن چون خشونت برات عادی میشه

درسته اما والله همین الانشم وسط خشونتیم ،هر کی سری مشکلات تو زندگی داره که بدتر از فیلم و اینا جوتسو سخت و دلشو سنگ می‌کنه 🙂⁦👩‍🦯⁩