2777
2789
عنوان

کلفت شوهر نباشیم

1217 بازدید | 56 پست

من زنی هستم که سالهاست عین یه کلفت دقت کناااا عین یه کلفت به همسرم خدمات دادم، همه جوره هم جن،،، سی هم نظافت منزل و...اما از هر چیزی بهترینش، قناعت کردم که بهش فشار نیاد از خرج لباس و پوشاکم میزنم که سفره رنگین باشه طوری که محاله تو سفره سبزی خوردن یا سالاد فصل و این جیزا نباشه... از تفریحم زدم که اخر ماه واسه پرداخت قبض ها بهش فشار نیاد. سفره رو خودم پهن کنم و جمع کنم، جوراباشم خودم بشورم، خونه هر روز گردگیری میشه و لباساشو بعد شستن حتی اتو میکنم براش 

کار میکنم بیرون خونه که لااقل مخارج شخصی خودم از روی دوش بردازم 

اما دریغ از اینکه این زن نه تنها عزیز نمیشه که ارزشش هم میاد پایین حیف که دیر به این نتیجه رسیدم 

راست گفتن قدیمیا زنی که خرج نداره عرج نداره 

خانما لطفا برای خودتون ارزش قائل باشید شما خدمتکار یا برده نیستید 

در حدی باید خدمات بدید تو زندگی به همسرتون که براتون ارزش قائل بشه 

من امروز بحثی پیش اومد که شوهرم نه تنها ازم تشکر  نکرد بابت گذشتن از خواسته هام و عمری که به پاش هدر دادم که حتی بهم گفت  وظیفته 🙂

منم از حالا دیگه نمیخوام عین خدمه باشم براش 

امروز نهار پختم خودم سفره انداختم خوردم بقیه اش هم گذاشتم رو بخاری گفتم گرسنه شدی خودت برو بردار بخور 

دیگه نمیخوام خودمو داغون کنم 

میخوام که دیگه خونه هر روز گردگیری نشه 

وقتمو صرف ورزش و کارایی میکنم که بهم لذت بده 🙂 

حیف ثانیه از وقت و فرصت که برای بعضی مردهای بی لیاقت هدر بدی

عمیقن درکتون کردم و خیلی زیاد موافقم 

۲ سال مقاومت کردم که ثبت نام نکنم دیگه امشب نتونستم جلوی خودمو بگیرم 😂 درخواست دوستی ندید لطفا اقایون به خصوص و لایک نکنید ممنون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من سال پیش به این نتیجه رسیدم،باشگاه میرم،استخر میرم ،با دوستام خوش میگذرونم😉

فقط 22 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.
عمیقن درکتون کردم و خیلی زیاد موافقم 

دلم شکسته 🥺و پشیمون از این همه خود گذشتگی که حتی یبار ازش قدردانی نشد 

من توقعی ندارم جز یه تشکر خشک و خالی 

اما گفت وظیفه ات بوده 

من شاغلم همه این کارهای شما را میکنم به اضافه حقوقم که تو خونه خرج میکنم ولی راضیم همسر قدرشناسه

قدر شناس باشه خوبه. ادم حتی جونش هم براش بده ارزش داره اما

همسر من قدر نشناسه 

یعنی تا وقتی بحث پیش نیومده بود واقعا نمیدونستید دارید زیاده روی میکنید!

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

شما شاغلید 

باید تقسیم کار بشه 

دوستای عزیزم که منو اینجا می‌شناختین یه واقعیتی هست که باید بگم اونم اینه که وقتتون و ایندتون رو برای هیچ آدمی حروم نکنید چه مجازی چه واقعی.. من اینو دیر فهمیدم ولی بلاخره فهمیدم. 

من فکر میکنم مشکل دادن انجام این کارها نیست . مشکل طرز فکر شما هست که خودتون رو در حد یه کلفت می بینید و هم سطح با شوهرتون نمی دونید . اگر در رفتارتون این تعادل و برابری رو نشون میدادید این کار ها انقدر به نظرتون حقیر نمیشد و برعکس کدبانو گری شما رو میرسونو 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚