2777
2789

18 سالمه پشت کنکوریم یه خواهر بزرگ دارم یه برادر کوچیک ، خواهرم ک کلا بیرونه با رفیقاش و اینا مامان و بابامم دیگه عادت کردن چیزی بهش نمیگن داداشمو ک کسی جرات نداره بگه بالا چشمش ابروعه ولی بازم فقط این دوتارو مخصوصا خواهر بزرگمو دوست دارن 

هرکاری ک میخواد شروع کنه کلی حمایت مالی میکنن ازش وضع مالیمون خیلی خوبه ولی خانواده فوق العاده خسیسسسسسس 

کل فامیل به ما حسودی میکنن من به کل فامیل چون نمیدونن من چ زجری میکشم 

خلاصه همههههه حمایت و پول خرج کردنا مال خواهر و برادرمه بقرآن ک همه کارای خونه واسه منه اصن انگار انقد ابجیم بهش گفتن یه لیوان آب بیار و با پررویی گفته نه و من ظرف شستن غذا پختن و... وظیفم شده بخدا خواهرمم تو خونه نیست دست به سیاه و سفید نمیزنه خیلیم بد دهنه ولی از همه عزیزتره انگار وظیفه من شده این کارا و تهشم چون تا الان هیچی نمیخریدم انگار اینم عادت شده زورشون میاد پول بدن چرا بنظرتون بخدا یه مدته فقط گریه میکنم 😔💔 برام دعا کنین خیلی محتاجم به دعای همتون همتون مثل مادر و خواهرای خودمین اگه حوصله داشتید بگین ادامشم بگم

عزیزم 🥺🥺 الهی خود خدا بهت کمک کنه

ای ماه تو زیبایی ولی من ماهی را میشناسم که از تو زیبا تر است او در مرام و معرفت همتا ندارد بدین خاطر است که اورا ابوالفضل (ع)مینامند نامش عباس(ع) است زیبا چون ماه دلیر مثل شیر  بلند قامت همچون سرو او قنر بنی هاشم است 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا اینکه بابام سرمایه گذاشت و همون کارو شروع کرد و ما هم دیگه با بابام کار میکردیم حقوق ابجیم شد 5*6 منم گفتم خب بالاخره دخترشه دیگه بهش بیشتر میده چرا نده ، بعد من گفتم من چقد باشه حقوقم بابام گفت تو باید بدون حقوق بیای مثلا ما خانوادتیم

منم بقرآن اگه خرجمو میدادن بی حقوق میرفتم ولی واسه یه کیک واسه یه شارژ منت میزارن اشکمو در میارن نمیدنننن ، جای دیگه هم نمی‌تونستم برم کار کنم مجبور بودم چون پشت کنکوریم درس میخونم گفتم کم کم برم یجوری بهش میگم بده بهم 

شاید سه چهار ماه رفتم بدون حقوق

بعد پول یارانمم به حساب خواهرم می‌ره چون وضع مالیمون خیلی خوبه یارانه نمیدادن فقط فعلا به من و خواهر و داداشم میدن اونم 400 تومنه به خواهرم میگم بریز برام میگه یعنی تو گشنه اون 400 تومنی بخدا قلبم تیکه تیکه میشه

یا اون روز کارت خواهرم خالی بود 500 تومن ازم گرفت گفت بهت میدم دو سه هفته بعد گفت از بابا بگیر به بابام میگم میگه بدبخت واسه 500 تومن ارزش داره اینجوری گدا بازی در میاری و اینا پول حقوقمم انقد غر میزنه اصن بخدا روم نمیشه بهش بگم بهم بده 🙂💔

خلاصه نه بهم پول میدن نه یارانمو میدن نه کار میکنم حقوقمو میدن نه هیچی وضعشون خیلی خوبه برا اونا چیزی نیست ولی برا من خیلیه انقد جلو خودشون زدم زیر گریه ک حداقل اینجوری نگن خواهرم ک بدتر فحش میده بابامم ک بمیرم براش مهم نیست بخدا می‌خوام خودمو بکشم کاش راحت شم از این وضع

خوب خانوادت از خواهر برادرت میترسن واسه همین بهشون چیزی نمیگن و حمایتشون میکنن

خب من چیکار کنم بخدا روزی ده بار میپرسم از خودم ک اونا چیکار میکنن ک من نمیکنم چطوری مثل اونا باشم