2777
2789
عنوان

با شمام

147 بازدید | 14 پست

ما میریم خواستگاری دختره پسندمون نشد.و بنابراین دیگه زنگ نمیزنیم چون که نخواستیم.از کجا میشد فهمید شاید اونا هم جوابشون منفی بوده.خیلی دوست دارم بدونم.

نمیشه فهمید دیگه

اگر خوشبختی را برای یک ساعت می‌خواهید؛ چرت بزنید.🥱اگر خوشبختی را برای یک روز می‌خواهید؛ به پیک نیک بروید.🏞️اگر خوشبختی را برای یک هفته می‌خواهید؛ به تعطیلات بروید.🚗اگر خوشبختی را برای یک ماه می‌خواهید؛ ازدواج کنید.👩‍❤️‍👨اگر خوشبختی را برای یک سال می‌خواهید؛ ثروتمند بشوید💸و اگر خوشبختی را برای یک عمر می‌خواهید؛یاد بگیرید کاری را که انجام می‌دهید دوست داشته باشید...❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بابا شما بهش میگین چی؟معرف معرفی کرده ما میریم میبینیم سنتی منظورمه ملاقات اول منطورمه

اهااااااع از اوناااااا

وقتی خوشت نیومد ول کن دیگه بیخیال جواب اون چ اهمیتی دارع؟

مثلا اگ جوابش + بود میخای چیکار کنی بگیریش؟

نمیشه فهمید دیگه

میخوام ببینم من این همه ناز میکنم چقدر نازم خربدار داره لامصب محمدرضا گلزار هستم😂😂

جدی میگم.آدم خودشو بهتر این جور میشناسه که سطح توقعشو بالاببره پایین ببره.ممنون از شما🌹

اهااااااع از اوناااااا وقتی خوشت نیومد ول کن دیگه بیخیال جواب اون چ اهمیتی دارع؟ مثلا اگ جوابش + ب ...

نه میخوام ببینم من اقدر ناز میکنم ادعام میشه.خودمو بهتر بشناسم توقعمو بیارم پایین

جالب شد از دختره خوشت نمیومد رفتی خاستگاریش؟؟؟؟؟؟!!!!!!

تو خواستگاری هیچ وقت همچین چیزایی سمبل و نشونه نبوده؟؟که مثلا خانواده دختر یا پسر پسندشون نشد مثلا چایی نخورن؟,مثلا سرد رفتار کنند.چه میدونم .....

تو خواستگاری هیچ وقت همچین چیزایی سمبل و نشونه نبوده؟؟که مثلا خانواده دختر یا پسر پسندشون نشد مثلا چ ...

نمیدونم والا

ولی خب این همه نازت از کجا اومدع؟

مگ دختری تو😑

چن سالته؟

ما ک یه رسم داریم تا بفهمیم وقتی خانواده دختر شیرینی‌ هایی ک خانواده پسر برده رو بهشون بدن ک با خودشون ببرن یعنی جواب منفیه ولی اگ نگه دارن جواب مثبته

️من ایرانمو، تو عراقی چه فراقی امام حسینم 💚🍃

نه بابا شما بهش میگین چی؟معرف معرفی کرده ما میریم میبینیم سنتی منظورمه ملاقات اول منطورمه

دفعه اول خونه نرید برید کافی شاپی جایی

وقتی بچه دار می شوی در واقع دنیا از تو یک گروگان دارد

تو خواستگاری هیچ وقت همچین چیزایی سمبل و نشونه نبوده؟؟که مثلا خانواده دختر یا پسر پسندشون نشد مثلا چ ...

من ک برام پیش اومده  .مثلا من از لحظه اولی ک اومدن از در و دیدم دیگ نگاهم ب اون شخص نیفتاده .برخورد سرد زننده ای چون مهمان بودن نداشتیم ولی خوب سوالات معمول رو نپرسیدن دیگ خانوادم و خیلی معمولی برخورد کردن 

دوست‌نی‌نی‌سایتی‌من❤️ممنون‌از اینکه‌تو‌تاپیکام‌شرکت‌میکنی‌اگ‌گاهی‌پستت‌رو جواب ندادم بدون‌یا‌ندیدم‌یا‌واقعا‌در جوابش‌حرفی برای گفتن نداشتم...خلاصه که ب مهربونی خودت ببخش 😘.                 کمی دورتر از خودم می ایستم ب تماشای کسی ک جای من زندگی میکند...چ بی رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی 🖤