ما میریم خواستگاری دختره پسندمون نشد.و بنابراین دیگه زنگ نمیزنیم چون که نخواستیم.از کجا میشد فهمید شاید اونا هم جوابشون منفی بوده.خیلی دوست دارم بدونم.
اگر خوشبختی را برای یک ساعت میخواهید؛ چرت بزنید.🥱اگر خوشبختی را برای یک روز میخواهید؛ به پیک نیک بروید.🏞️اگر خوشبختی را برای یک هفته میخواهید؛ به تعطیلات بروید.🚗اگر خوشبختی را برای یک ماه میخواهید؛ ازدواج کنید.👩❤️👨اگر خوشبختی را برای یک سال میخواهید؛ ثروتمند بشوید💸و اگر خوشبختی را برای یک عمر میخواهید؛یاد بگیرید کاری را که انجام میدهید دوست داشته باشید...❤️
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
تو خواستگاری هیچ وقت همچین چیزایی سمبل و نشونه نبوده؟؟که مثلا خانواده دختر یا پسر پسندشون نشد مثلا چ ...
من ک برام پیش اومده .مثلا من از لحظه اولی ک اومدن از در و دیدم دیگ نگاهم ب اون شخص نیفتاده .برخورد سرد زننده ای چون مهمان بودن نداشتیم ولی خوب سوالات معمول رو نپرسیدن دیگ خانوادم و خیلی معمولی برخورد کردن
دوستنینیسایتیمن❤️ممنوناز اینکهتوتاپیکامشرکتمیکنیاگگاهیپستترو جواب ندادم بدونیاندیدمیاواقعادر جوابشحرفی برای گفتن نداشتم...خلاصه که ب مهربونی خودت ببخش 😘. کمی دورتر از خودم می ایستم ب تماشای کسی ک جای من زندگی میکند...چ بی رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی 🖤