2821
2789
عنوان

اخلاق بد منشی دکتر

308 بازدید | 15 پست

خانم‌ها امروز صبح پسرم رو برده بودم پیش روانشناس . و منشی که رفته بود اتاق دکتر . پسرم تو اون فاصله گفت مامان جیش دارم گفتم برو دستشویی! بعد که منشی اومد بیرون دید پسرم از دستشویی میاد بیرون و پیش یه مراجعه کننده دیگه  با لحن بد به من گفت خانم چرا بی اجازه رفته دستشویی!  ادم اول میپرسه بعدو چند تا حرف دیگه!  والله به نظر من اولا اینکه خانم منشی داخل اتاق بود پسرم عجله داشت. در ثانی تمامی دکترهای ‌کودکان که من تا حالا رفتم  اینو خوب میدونند که بچه ها  نمی تونند خودشون رو نگه دارند  مشکلی با این موضوع ندارند. منم  دکتر روانشناس کودکان برده بودم!  تو جایی مهمون باشیم یا اگر منشی اونجا بود حتما به صاحب خانه و … میگم ولی خوب اینجا ….

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

وا دستشویی مگه سوال کردن داره؟؟؟؟؟؟؟ 

والله  انگار کلاس درس هست، اگر اجازه نمیدین یه کاغذ بچسبونین بگین خراب هست. تمامی مراجعه کنندگان کودک و مادرهایشان هستند و در مطب کودکان دستشویی رفتن بچه ها عادی هست

بعضی منشیا فکرمیکنن خودشون ‌دکترن منشی دکتر پسرمنم انگارازدماغ فیل افتاده زورش میاد جواب مراجعه کننده روبده باهمه هم دعواداره خوب اعصاب ندارید گمشید بشینید خونتون چرااعصاب بقیه رو بهم میریزید 

❤️ ممنونتم خدا❤️❤️خدایا شکرت ❤️ درخواست دوستی نمیپذیرم 
بنظرم یکم رو دکترت تجدید نظر کن اون اگه کارش درست بود اول باید منشیشو درمان میکرد

اره، تعجب کردم! مثلا میخوان به پرو مادرها یاد بدن که رفتارشون با بچه چطور باید باشه! اونوقت خانم شخصیت من و بچه ام رو جلو مراجعه کننده ها صفر کرد!! اونم به خاطر یه دستشویی رفتن بچه

2825
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز