iamsun مدیر استارتر عضویت: 1402/08/21 تعداد پست: 304 عنوان خدایا اروم کن دختری رو که عاشق واقعی بود 204 بازدید | 8 پست و قلبش هزار تکه شده 1402/10/24 | 13:21 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فافاااااااا عضویت: 1400/04/31 تعداد پست: 5669 واییییکل تاپیکا ی دخترامون شده این آخه چرا😪 دلم یه نارنگی پوست پوست شده ست هندونه سفیده،دلم چای سرد شده ست،ته دیگ سوخته ست،خورشت ته گرفته ست،دلم خرمالوی نارسه، لیمو شیرین تلخه،دلم ذوق کور شده ست،نمره ۹.۷۵عه دلم کفش سفید مورد علاقه گلی مه که گِلی شده دلم غروب جمعه ست... انگار بالش ندارم،انگار پیتزام سس نداره،انگار سیب زمینی سرخ کردم نمک نداره،انگار نور خورشید اتاقمو نمیگیره،انگار نوار کاستم رو دستگاه نمیخونه،انگار بهار نارنجام بو نمیدن انگار هدفون ام روشن میشه ولی صدایی ازش در نمیاد انگار نقاشیم رنگ نداره....
iamsun مدیر استارتر عضویت: 1402/08/21 تعداد پست: 304 نماز و قرآن خیلی آرامش بخشه میدونم.انشالله یه ادم خوب بیاد همه اون زخم ها فراموش شن
iamsun مدیر استارتر عضویت: 1402/08/21 تعداد پست: 304 وایییی کل تاپیکا ی دخترامون شده این آخه چرا😪 من به خدا گفته بودم اگه خوبه جورش بیار. اومد ولی قلبمو هزار تکه کردو رفت.الان خبلی بهترم امیدوارم ولی بعضی وقتا دلم بدجور میگیره.اون بال و پرمو شکست. خدایا خودت خوشبختم کن. بزرگیتو شکر
مریم08 عضویت: 1401/12/26 تعداد پست: 9185 نگران نباش زمان یادت می بره خدایا شکرت واسه همه داده هات که هرچی بوده به صلاحم بوده حتماً
iamsun مدیر استارتر عضویت: 1402/08/21 تعداد پست: 304 نگران نباش زمان یادت می بره اره. زخمش رو قلبت خیلی دردناکه. توروخدا اینکارارو بر دخترای مردم نکنین. قلبشونو نشکنین. با عاطفه اشون بازی نکنین.
فافاااااااا عضویت: 1400/04/31 تعداد پست: 5669 من به خدا گفته بودم اگه خوبه جورش بیار. اومد ولی قلبمو هزار تکه کردو رفت. الان خبلی بهترم امیدوارم ... منم ۴ روزه جداشدم ازش میخوام خیلی سریع بگذرعاگه دوست داری حرف بزنیم درخواست بده 😪 دلم یه نارنگی پوست پوست شده ست هندونه سفیده،دلم چای سرد شده ست،ته دیگ سوخته ست،خورشت ته گرفته ست،دلم خرمالوی نارسه، لیمو شیرین تلخه،دلم ذوق کور شده ست،نمره ۹.۷۵عه دلم کفش سفید مورد علاقه گلی مه که گِلی شده دلم غروب جمعه ست... انگار بالش ندارم،انگار پیتزام سس نداره،انگار سیب زمینی سرخ کردم نمک نداره،انگار نور خورشید اتاقمو نمیگیره،انگار نوار کاستم رو دستگاه نمیخونه،انگار بهار نارنجام بو نمیدن انگار هدفون ام روشن میشه ولی صدایی ازش در نمیاد انگار نقاشیم رنگ نداره....