2777
2789

بچه ها تند تند تایپ میکنم جواب سوالاتتونم سعی میکنم تند تند بدم فقط با تمرکز جواب بدین

من شوهرم زمان مجردی، با یکی دوست بوده به اسم پروانه ، البته به گفته خودش با خیلی ها صحبت میکرده و حرف میزده ولی اینو به این خاطر بمن گفته چون با یکی از فامیل هاشون دوست خانوادگیم و بیشتر وقتها رو باهم میگذروندیم مثل اینکه ترسیده خانومش بمن بگه این ماجرا رو ..اونم اومده این ماجرا رو بمن گفته ( از وقتی که گفته تا الان شاید دو سال میگذره که من میدونم این قضیه رو) 

حالا این خانومم اولین دوست دخترش بوده و هم محلیشون ، یعنی هر وقت محرم یا یه مراسمی میشه من می بینم این خانومو ، و متوجه میشم که نسبت بهم یکم توجه نشون میده 

شوهر منم اولین دوست پسر این خانوم بوده و این خانوم ازدواج میکنه که قطع میشه رابطه اشون بکلی 

خب این تا اینجا ، بقیه اشو تند تند تایپ میکنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون موقع به گفته شوهرم سنش خیلی کم بوده و حتی شوهرم دماغشو هم عمل نکرده بوده ، شوهرم سال ۹۳ دماغشو عمل کرد .. خودش برام تعریف کرد که حس خاصی بهش نداشته و این یه ماجرایی بوده مال دوران بچگیش و حتی وقتی خبر اوردن که دختره ازدواج کرده اینم گفته خوشبخت شه و همین ..

خب...بگو عزیزم..گفتی لایکم کن

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
اون موقع به گفته شوهرم سنش خیلی کم بوده و حتی شوهرم دماغشو هم عمل نکرده بوده ، شوهرم سال ۹۳ دماغشو ع ...

خب الان دماغ شوهرتو چیکار کنیم این وسط؟

⛔⛔اگه زیر۲۰ سال هستی تو تاپیک من نیا،نظر نده و ریپلایم نکن به هیچ عنوان..ممنون که احترام خودتو ن

حالا نکته اینجاست که دیشب رفتع بودم اینستاگرام شوهرم تو قسمت سرچ خیلی یهویی کلمه p رو تایپ کردم اولین پیج ، پیج همین دختره بود که پیجش هم باز بود کلا و عکسها و فعالیت هاش توش بود

پررررروااانه خانووووومم🤣🦋🦋🦋🦋بیا پر بزن بشین رو شونه م

چاقه ها مشکلی ندارین با این قضیه؟؟؟

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘