2777
2789

بشدت سخته بنظرم..

ناهار زیادی داره ولی میان وعده بشدت کم

کَلآغ هَر کآری میکَرد قَشَنگ نِمیشُد .. دآد میزَد میگُفت طآووس خَرابه .. وقتی بهت گفتم بای بای یعنی دیگه جوابتو نمیدم اعلان پیامتم بیاد در جا پاکش میکنم اصلا نمیخونم  حالا تو هی ریپ بزن پاره شی🤣حوصله بحث رو ندارم اگه چیزی گفتی و جوابتو ندادم بدون ارزش وقتمو نداری از همین جا بهت میگم بای بای هانی🖐️                                         ایمانِتون‌بویِ‌گناه‌میده………………!  (درخواست نمیپزیدم جز دوستانم)                       
بشدت سخته بنظرم.. ناهار زیادی داره ولی میان وعده بشدت کم

میان وعده هاش که خوبه  ، نصف لیوان شیر موز با دو بیسکوییت پتی بور 

من گرفتم رژیمشو میخواستم ببینم بقیه نتیجه گرفتن یا نه

جواب ابلهان خاموشیست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میان وعده هاش که خوبه  ، نصف لیوان شیر موز با دو بیسکوییت پتی بور  من گرفتم رژیمشو میخواس ...

خب تو با اون سیر میشی من نه  

کَلآغ هَر کآری میکَرد قَشَنگ نِمیشُد .. دآد میزَد میگُفت طآووس خَرابه .. وقتی بهت گفتم بای بای یعنی دیگه جوابتو نمیدم اعلان پیامتم بیاد در جا پاکش میکنم اصلا نمیخونم  حالا تو هی ریپ بزن پاره شی🤣حوصله بحث رو ندارم اگه چیزی گفتی و جوابتو ندادم بدون ارزش وقتمو نداری از همین جا بهت میگم بای بای هانی🖐️                                         ایمانِتون‌بویِ‌گناه‌میده………………!  (درخواست نمیپزیدم جز دوستانم)                       
خب تو با اون سیر میشی من نه    

میان وعده برای این میدن که تا وعده اصلی بعدی خیلی گرسنه نشیم 

اما ناهارش برای من کمه ، نهایتا هشت قاشق پلو مخلوط و شش قاشق پلو با چهار قاشق خورش 

جواب ابلهان خاموشیست
میان وعده هاش که خوبه  ، نصف لیوان شیر موز با دو بیسکوییت پتی بور  من گرفتم رژیمشو میخواس ...

منم تگ کن اگ چیزی دستگیرت شد عزیزم

مشاور نرم افزار های حسابداری و crm🖥️ طراح سایت🖱️  🌱کتابخوانی📚

میان وعده برای این میدن که تا وعده اصلی بعدی خیلی گرسنه نشیم  اما ناهارش برای من کمه ، نهایتا ...

چندکیلویی؟

یکم توضیح میدی  از سایتش گرفتی ؟ چقدر شد  چجوریاس

از سایتش گرفتم 

صبحانه و ناهار و شام داره 

دو تا میان وعده 

سهمیه لبنیات

سهمیه قند 

سهمیه چاشنی

یک وعده هم بعد ازشام داره 

حدود 650 برای سه ماه

جواب ابلهان خاموشیست
از سایتش گرفتم  صبحانه و ناهار و شام داره  دو تا میان وعده  سهمیه لبنیات سهمیه قن ...

عزیزم اذیت نشدی؟ 

قبل رژیم هوس قند داشتی؟

مشاور نرم افزار های حسابداری و crm🖥️ طراح سایت🖱️  🌱کتابخوانی📚

عزیزم اذیت نشدی؟  قبل رژیم هوس قند داشتی؟

به شدت عاشق شیرینی و فست فود هستم ولی رژیمش آنچنان سخت نیست 

بالاخره یه میزانی اراده هم نیاز داره برای پایبند بودن به رژیم 

جواب ابلهان خاموشیست