2777
2789
عنوان

خانما

14 بازدید | 2 پست

خانما من یه مشکلی دارم وضع مالی ما باید خیلی خوب باشه چون شوهرم از بچگی حتی قبل از سربازی کار کرده و دو تا شغل داشته ولی خوب نیست چون اصلا حساب و کتاب بلد نیست و نمیتوند تو خرج کردن ملاحضه کند ماهی سی میلیون ما چک داریم غیر از خرج خونه بنظرم خودم درست آدم گشنگی بکشد تا حتی لباس نخرد تا روزی بتوند پس انداز کند تا بلکه خونه از خودش داشته باشه ولی خانواده ها همچین نظری دارند من تا حتی به عنوان یه دختری تازه ازدواج کرده حتی زیادم آرایشگاه نمیرم یعنی خیلی ملاحضه میکنم ، بنظرتون کارم اشتباهه آخه مثلا شوهرم ماهی دو میلیون حتی بیشتر شاید برای مغازه خرج میکنه رسما  واسه اداره کردنش از شغل دومش که دولتیه هم بر می‌دارد واسه چکاش من اصلا از زندگی لذت نمی‌برم حتی وقتی با هم میریم بیرون عذاب وجدان دارم بنظرتون اشتباه میکنن باید بیشترخرج کنم یا چون خودم شاغل نیست باید قانع باشم ولی من تمام کار خونه هم انجام میدم آخه کارای خونه بنظرمن وظیفه زن نیست ولی خب چون من شاغل نیستم خودم انجام میدم 

درسته وظیفتون نیس ولی زندگی مشترک یعنی همین ....اگه بنا ب این باشه برای اقایون هم همین که یه خونه کوچک و پناهگاه برای زن جورکنن و یه لقمه نون ساده هم بیارن درهمین حد وظیفشونه وگرنه بقیه کارها لطفشونه...بابت خرج کردن هم عذاب وجدان نداشته باش ،تو خرج نکنی یکی پیدامیشه خرجش کنه....حالا یاشغلش ،یاماشینش یا خانواده و دوستاش ...

تا میتونی ازش بگیر و پس انداز کن ...سعی کن سوقش بدی به پیشرفت ،مثلا اگه خونه ندارید مسکن ملی ثبت نام کنید ، یا هم ماشین بخصوص ماشین های قیمت بالا که باتمام توان تلاش کنه پولش را جمع کنه....شما ماهیانه یه مبلغی ازش بگیر و خرجش کن وگرنه چندسال دیگه بشدت پشیمون میشی ،میگی اشتباه کردم ک نخوردم و نپوشیدم 

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
درسته وظیفتون نیس ولی زندگی مشترک یعنی همین ....اگه بنا ب این باشه برای اقایون هم همین که یه خونه کو ...

من دلم نمیاد ازش پول بگیرم حس میکنم خیلی زشته اینکار وگرنه بهش بگم سریع بهم میده ولی خودش اینجوری نیست که بهم بده من مثلا تو حسابم که پول باشه واسه خودم خرج باشگاه یا آرایشگاه اونم در حد ابرو اصلاح میکنم اگرم خیلی پول نیاز  داشته باشم از خودش میگیرم ولی زیاد پیش نیامده من حتی واسه کادو تولد یا روز مرد  از پولای که واسه تولد بهم میده کادو میخرم  آخه همیشه همراه کادوش دسته گل با پول میارد تازه هیچ وقتم نمیتونم کادو خیلی قیمت بالا بخرم ولی خب همسرم خودش برام گوشی گرفت تولدم    خجالت میکشم ازش پول بگیرم نمیدونم چطوری ازش بگیرم ؟!! 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان