2777
2789
عنوان

تکالیف کلاس دوم ابتدایی

701 بازدید | 23 پست

سلام دوستان معلم پسرم هر درسی جدید فارسی رو میده حدود 5 تا شش مرتبه می نویسن. 

کاربرگ هم میده برای هر درس 5 صفحه. 

نگارش رو هم اصلا مدرسه حل نمی کنن همه برای خونه است و روز سه شنبه مشقشون کتاب نگارشه

خدایا سپاسگزارم.خدایا همه منتظرا زودی مامان کن و مواظب همه مامان ها و بچه ها باش[smiley]l/l_27.gif[/smiley] 23 دی 94

بچه های شما هم همین قدر تکلیف دارن 

آنقدر تکلیف داره که نمیشه درس رو باهاش مرور کرد. 

خدایا سپاسگزارم.خدایا همه منتظرا زودی مامان کن و مواظب همه مامان ها و بچه ها باش[smiley]l/l_27.gif[/smiley] 23 دی 94

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پنج شش مرتبه چه خبره😐

هر روز باید یکبار درس کامل بنویسن تا به درس بعدی برسن

وا بچه های من یه بار مینوشتن ولی خب هر شب دیکته میگرفتم

دیگه دیشب اعصابم خرد شد شنبه امتحان املا از درس اول تا آخر داشتن تکلیفشون هم کاربرگ ریاضی یک بار از درس هنرمند و از اول تا درس دهم یکبار کلمات سخت نوشته شود دو صفحه هم املا شب این تکلیف رو همه نوشت اونوقت امضا زده تکالیف ناقص است! 

داره امتحانات ترم رو این هفته میگیره با اینکه امتحان دارن اما تکالیف سرجاشه. 

نه دختر منم دوم هست . من خودم طرفدار مشق زیادم ولی چه خبره واقعا . 🫥

دختر من رونویسی از درساشون نقسیم میشه مثلا شبی شش خط کتاب . که همه خط ها هم کامل نیست خوب . 

شبی یک دیکته برای بچه های ضعیف 

گاهی تمرین ریاضی یا علوم یا فارسی میده در حد چهار پنج سوال . 

نگارش هم کلا توی کلاسه گاهی اون قسمت که متن مینویسن میاد خونه یا گاهی میخواد بره درس جدید میگه درس قبل رو کامل کنید تو خونه . 

چهارشنبه ها دو برگ پشت و رو کاربرگ از همه درسها 

تازه همینم یه عده میگن زیاده ما بقیه مامانا کوتاه نیومدیم که معلم کمش نکنه 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
مشق بده که خوبه بهتر یاد میگیره  من کتاب کار میگرفتم که بیشتر درس بنویسه. الان کلاس سومه

درسته خوبه هر بچه ای ضعف و نوع یادگیری فرق می کنه. باید رو ضعف ها کار شه نه این که مدام بنویسن. 

شده دو مرتبه گفته سوالای علوم رو مثلا از فصل یک تا 5 کامل بنویسید بچه ها خودشون جواب رو بنویسن خوب که چی بشه

نه دختر منم دوم هست . من خودم طرفدار مشق زیادم ولی چه خبره واقعا . 🫥 دختر من رونویسی از درساشون نق ...

خوب منم تا حالا اعتراض نکردم اما کلا یک جلسه برگزار شد همه مادرا اعتراض داشتن. 

نمی دونم چیکار کنم واقعا دلم دیگه نمیخواد یک کلمه هم بنویسه 

دوست دارم خودم بهش درس بدم اصلا مدرسه نره