2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من رفتم دکتر گوشمو شست و ساکشن کرد ولی همچنان گوشم اذیتم میکرد گردنم درد میکرد شونم و حتی دستم هم درد میکرد رفتم دکتر مغز و اعصاب اون دیگه برام تشخیص میگرن و افسردگی داد 😵‍💫ولی همون روزا بود دندون درد هم بودم وقتی دندون عقلمو کشیدم همش تموم شد دندونپزشک هم گفت همه ی دردات مال همین دندونته

میگن هیچ عشقی تو دنیا ، مثل عشق اولی نیست😔 میگذره یه عمری اما ، از خیالت رفتنی نیست ...🥺

من رفتم دکتر گوشمو شست و ساکشن کرد ولی همچنان گوشم اذیتم میکرد گردنم درد میکرد شونم و حتی دستم هم در ...

وااای منم دقیقا همینه وضعیتم. الان چند وقت از اون زمان میگذره؟ چند وقت این مشکلو داشتین؟ سرگیجه و عدم تعادل ام داشتین؟ چون من دندونای عقل بالام هر دو پوسیده هست. الان تقریبا ۴ ساله که دوره ای دچار وزوز و سرگیجه و عدم تعادل میشم. میشه سوالام رو جواب بدین. ممنون 

وااای منم دقیقا همینه وضعیتم. الان چند وقت از اون زمان میگذره؟ چند وقت این مشکلو داشتین؟ سرگیجه و عد ...

نمیتونم بگم حتما مشکل از دندون عقل هست شایدم مشکل از گوش و مایع میانی گوشتون باشه چون شما گفتین سرگیجه و عدم تعادل هم دارین که بیشتر مربوط به مایع میانی گوش هست 

میگن هیچ عشقی تو دنیا ، مثل عشق اولی نیست😔 میگذره یه عمری اما ، از خیالت رفتنی نیست ...🥺

من رفتم دکتر گوشمو شست و ساکشن کرد ولی همچنان گوشم اذیتم میکرد گردنم درد میکرد شونم و حتی دستم هم در ...

سلام منم مین دردارو دارم دکتر گفت دندون عقلت سالمه ولی وقتی دندون آسیابم رو درست کردم یه مدتی خوب شدم اما بازم بعد از ۱ ماه دردام برگشت برای شما دو طرف گردن و کتف درد میکرد یه فقط سمت دندون خراب درد میکرد؟

سلام منم مین دردارو دارم دکتر گفت دندون عقلت سالمه ولی وقتی دندون آسیابم رو درست کردم یه مدتی خوب شد ...

فقط سمت دندون خراب

شما چند روز اینجوری بودین؟

من ۲۰روزه اینجوری شدم پیش دو تا متخصص گوش هم رفتم دادرو دادن اما خوب نشدم دندان عقل نهفته ام دارم که بنظرم امده بیرون یکمی

بنظر شما میشه مال دندون عقلم باشه؟

سرگیجه‌و اینا چیزی ندارم 

شما دقیقا وزوز گوشتون اینطوری بود تا دستتونا به گردنتون میزاشتین صدا قطع میشد؟