2777
2789
عنوان

کیا مثله من عاشقه امام رضان بیاین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 708 بازدید | 117 پست
دوتا خریده بودم یکیشم فردا میزنم بعدش میخام برم ازمایش بارداری بدم برای آزمایش کارت ملی که نمیخان؟ م ...

نمیدونم عزیزم توی گوگل سرچ کن انشالله ک منفی باشه خبرم کن گلم کلی دعات کردم انشالله خدا کمکت کنه..

کارما میگه: تو عاشقه کسی میشی ک دوستت نداره چون کسی ک عاشقت بودو دوست نداشتی..💔
دیشب خواب دیدم تو حرمش دنبال چیزی هستم.. خیلی صداش زدم ولی تابحال جوابم نداده

این دفعه عزیزم انشالله حاجت روا باشی..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشالله مشکلت بزودی زود حل میشه توکل برخدا منم نذر کردم دختر کوچلو خوب شد در اولین فرصت ببرمش زیارت ...

عزیزم ممنونم ازت دخترتو دعا کردم انشالله هرچه زودتر خوب بشه گلم..💜🌱

تاپیکام نوشته معجزه ی امام رضا جانمو💞 معجزه ی زندگیم امام رضا و امام حسین و حضرت ابوالفضل. ❤️

💜🌱

من امروز میرم حرم برات دعا میکنم

گاهی فرصت باهم بودن کمتر از عمرشکوفه  است شاید فردایی باشد ما نباشیم شاید باشیم و عزیزی نباشد قدر هم را بدانیم...                                     ‌‌‌      لطفا برای دل شکستم مهربونا یک صلوات هدیم کنید     
رفتی برای رفع مشکلات منم دعاکن اسمم شکوفه خونه بخریم 

باشه عزیزم حتما التماس دعا❣️

گاهی فرصت باهم بودن کمتر از عمرشکوفه  است شاید فردایی باشد ما نباشیم شاید باشیم و عزیزی نباشد قدر هم را بدانیم...                                     ‌‌‌      لطفا برای دل شکستم مهربونا یک صلوات هدیم کنید     
امروز سر خوندن قرآن حتما برات دعا میکنم

ممنونم از محبتت انشالله حاجت رواباشی😘