2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره confy خیلی خوبه اگه هزینه واست مهم نیست پریما لهستانی یا پنپرز المانی بگیر واسه شباش ببند که نخای تا پوپو نکرده کلا عوضش کنی یه هفت هشت ساعت عالیه جذبشون بچتم راحت میخابه با عوض کردن بیدار نمیشه 

کانفی هم روزا ببند واسش و زود به زود عوضش کن 

پوشک باید به پوست بچه سازگار باشه و بچه ها متفاوتن

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

سلام

من اوایلش کانفی میبستم. بعد یه بار بارلی گرفتم دیدم انگاری نرم تر و بهتره

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم

پمپرز از دیجی.کالا بگیر

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

پوشک چیزیه که باید امتحان کنی اسم و برند مهم نیست مهم اینه به بچه سازگار باشه . 

آره ولی پوشکی که براش آورده بودم آخراشه و من فقط اندازه یه روز پوشک لازم دارم. فرصتی نیست که همه ی برندها رو امتحان کنم. فقط میخوام ببینم بقیه از چی راضی بودن همون رو بگیرم.

من مولفیکس استفاده میکنم خیلی راضی ام

گل نرگس نظری کن که جهان بی تاب است/روز وشب چشم همه منتظر ارباب  است/مهدی فاطمه پس کی به جهان میتابی؟/نور زیبای تو یک جلوه ای از محراب است...!
اره confy خیلی خوبه اگه هزینه واست مهم نیست پریما لهستانی یا پنپرز المانی بگیر واسه شباش ببند که نخا ...

قیمتش مهم نیست. فقط یه چیزی باشه بچه حساسیت نده. خیلی دنبال پمپرز گشتم ولی پیدا نکردم. داروخونه ها دارن یا سیسمونی فروشی ها؟