2777
2789
عنوان

شما تو یک نیم ساعت میتونید؟...

272 بازدید | 17 پست

یه شغل هست از 8تا 13

و از 14 نیم تا 6عصر 

حقوق 7تومم 

میتونید تو یک نیم ساعت برگردید خونه یکم ناهار بخورید  استراحت کنیدبعد دستشویی برید دوبار برید سرکار

نیم ساعت که اصلا وقت نمیشه برای این همه کار 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی تایمش بالاست بااین حقوق ازپا میوفتی

جنس بیار تو خونه بفروش سودت بیشتره

پناه برتو که بی واژه مرا میشنوی♥             خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙                      🙏🏻 یَا مَنْ یَکفِی مِنْ کلِّ شَیْ ءٍ وَ لَا یَکفِی مِنْهُ شَیْ ءٌ اکفِنِی مَا أَهَمَّنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ بحق محمدٍ و آل محمد صلواتک علیه 🙏🏻              ✅  درمانگر طب سنتی وطب فشاری ام سوالی داشتی خوشحال میشم بتونم کمکت کنم ✅
خیلی تایمش بالاست بااین حقوق ازپا میوفتی جنس بیار تو خونه بفروش سودت بیشتره

چ جنسی 

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

چ جنسی 

لباس 

لوازم آرایش

پناه برتو که بی واژه مرا میشنوی♥             خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙                      🙏🏻 یَا مَنْ یَکفِی مِنْ کلِّ شَیْ ءٍ وَ لَا یَکفِی مِنْهُ شَیْ ءٌ اکفِنِی مَا أَهَمَّنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ بحق محمدٍ و آل محمد صلواتک علیه 🙏🏻              ✅  درمانگر طب سنتی وطب فشاری ام سوالی داشتی خوشحال میشم بتونم کمکت کنم ✅
تریدرم فقط میرم یه مدت پول جمع کنم وارد بازار بشم

خودتون بهتر شرایط خودتونو میدونید تمام وقتتون گرفته میشه

من سالن ماساژ دارم اختیارم باخودمه باز وقت کم دارم

نه بابا نمیشه سه روز بری بعد سه هفته استراحت لازم میشی

همون داداش من بیمارستان کار میکنه با اینکه پسره مثلا شب کار باشه از ساعت 8شب میره تا 6صبح برمیگرده تازه شبا میخوابن اصلا بعد هفته ای سه باد تو خونه ست استراحت 

من حساسم تو خونه خودمون فقط میتونم برم دستشویی

ببین منم سر دشتشویی تو عذااااابم

یکسال هم عفونت روده داشتم دلپیچه های شدید 

من ی ربع مرخصی میگیرم میرم دستشویی عمومی چون جلو همکارا روم نمیشه 

دیگه چاره ای نیست