2777
2789
عنوان

خستم دوس ندارم تو این زندگی باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 389 بازدید | 21 پست

خداادم ازهمچین آدمای نجات بدع

وقتی خدا تو آیه هفتم سوره مدثر میفرماید:وَ لِرَبِّكَ فَاصْبِرْ....و بخاطر پروردگارت شکیبایی کن.انگاردستاشو میذاره دو طرف صورتت و میگه عزیزِ دلم اينبارم بخاطرِ من صبر کن
مردا روانی شدن ب خدا همشون همینطوری شدن  الان خودم  دم پدرم و نامزدم گیرم دلم میخواد فرا ...

آرهه آجی شاید من تو شبانه روز نهایت ۳ساعت بخوابم

شب ها از کمر درد میمیرم

کاش من میتونستم فرار کنم 

بچه م کوچیک تازه ۸ماهش هنوز عوارض بعد زایمان رو 

خودمم سنم بالا نیس ولی گیر بد آدمای افتادم

باخودم میگم کاش بچه دار نمیشدم 

مثل زندون برام خونه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میتونی عدم صلاحیتش ثابت کنی .بچه ات میتونی بگیری چندسالشه تا ۷سال که با مادره .

۸ماهه تازه چقد پرو باباش میگه بچه ک با ما میمونه تو خواستی بری ما سنتی بچه رو ازت میگیریم

۸ماهه تازه چقد پرو باباش میگه بچه ک با ما میمونه تو خواستی بری ما سنتی بچه رو ازت میگیریم

نه حضانت با مادره البته اگه ازدواج کنی میتونه بچه رو ازت بگیره . بعدم میتونی استشهادیع جمع کنی همسایه ها امضا کنن ثابت کنی امنیت جانی نداری .