2777
2789
هر روز استرس داشته باشم زیاد هستش کلا یعنی ترسیدم شوهرم میگه چشمت هم توی خواب مثل پات میپره

فکرکنم از اعصاب باشه من هروقت چند روز پشت هم خیلی عصبی میشم ی قسمت از بدنم شروع ب پریدن میکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلم هر چی زودتر میخاد سلامتیم به دست بیارم توی خونه زندانی شدم یعنی تا خوب نشم همین وضع دارم

امید به خدا سلامتی خود را بدست می آورید 

اما حتما بیرون بروید، پیاده روی و قدم زدن، باعث کاهش استرس می شود 

امید به خدا سلامتی خود را بدست می آورید  اما حتما بیرون بروید، پیاده روی و قدم زدن، باعث ...

روزی ۱تا۲ساعت پیاده روی میکنم ولی توی خونه نمیتونم کاری انجام بدم برای همین بیشتر اعصابم خورد میشه بیشتر به بیماریم توجه میکنم

دکتر هم میگه اگه استرس داشته باشین زخمتون دیر خوب میشه

دقیقا 

ببینید وقتی انسان استرس دارد، تمام انرژی و کالری های مفید بدن کاهش می یابد، در نتیجه دیگر توان مقابله با بیماری را ندارد 

خب پس بخاطر همونه دکتر نرفتی؟فک کنم باید بری روانپزشک ک دارو بده روانشناسم شاید ج بده ولی آهسته تر

بیماریم خوب بشه بعد کم کم حالم خوب میشه تمام امیدم از دست دادم