2777
2789
روزی ۱تا۲ساعت پیاده روی میکنم ولی توی خونه نمیتونم کاری انجام بدم برای همین بیشتر اعصابم خورد میشه ب ...

همین فکر کردن زیاد نسبت به آن و بهم ریخته شدن اعصاب سبب پیشروی بیماری می شود 

اصلا بهش فکر نکنید 

فقط به توصیه های پزشک عمل کنید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکلتون چیه؟نمیدونم قرص برای چ بیماری ای هست

قرص برای استرس داده بیماریم هم ۳تا کیست داشتم عمل کردم تموم شد کیستم خوب شد همون موقع ببخشید یبوست گرفتم معقدم زخم شده خیلی سوزش دارم اصلا نمتونم بشیینم یا خم بشم از دست سوزش

همین فکر کردن زیاد نسبت به آن و بهم ریخته شدن اعصاب سبب پیشروی بیماری می شود  اصلا بهش ف ...

همه نکته هارعایت میکنم رژیمم دارها مو ولی استرس اصلا نمیتونم کنترل کنم فورا روحیه خودم از دست میدم 

همه نکته هارعایت میکنم رژیمم دارها مو ولی استرس اصلا نمیتونم کنترل کنم فورا روحیه خودم از دست میدم&n ...

ببینید ۸۰درصد، روحیه قوی داشتن در این شرایط جهت بهبودی خیلی مؤثر است 

پس افکار منفی رو از خودتون دور کنید، قوی باشید