2777
2789
عنوان

سایز پا بزرگ

| مشاهده متن کامل بحث + 760 بازدید | 52 پست
یعنی قشنگ میشه با کفش اسپرت ؟

من دوتا مجلسو همین برج پیش اول مجلس نیم ساعتی کفش مجلسی پوشیدم بعدش دیدم نمیتونم اسپرت پوشیدم .. 

ببین مهم اینه بت خوش بگذره 

ط‍ُ دلیل به دنیا اومدن دوبارمی 🧿(خودم)🧿

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دوتا مجلسو همین برج پیش اول مجلس نیم ساعتی کفش مجلسی پوشیدم بعدش دیدم نمیتونم اسپرت پوشیدم ..&nbs ...

قشنگ شده بود با کفش اسپرت ؟

آخه دامن من کوتاهه خیلی کفشام معلومه 

۱۵ تا تاپیک اول برای من نیستن
قشنگ شده بود با کفش اسپرت ؟ آخه دامن من کوتاهه خیلی کفشام معلومه  

توکلیپای خارجی دیدی  بادامن کوتاه کتونی سفید میپوشننن  چقدم خوشگل میشهههه😍 حیف ایران آزادی پوشش نداریم وهرچی مده مجبوریم بپوشیم نه چیزه دیگه 😒

مرسی عزیزم❤️  میرم ببینم سایز من داره

عزیزم بیا این ‌‌‌‌‌پیجم نگاه کن پاشنه بلند داره خودتم ناراحت نکن بگردی مگه میشه پیدا نشه 

اگر شبانگاه کسی را در حال گناه دیدی صبح به چشم گناهکار به او نگاه مکن شاید سحر توبه کرده و تو ندانی
توکلیمای خارجی دیدی  بتدامن کوتاه کتونی سفید میپوشننن  چقدم خوشگل میشهههه😍 حیف ایران آزاد ...

آره خیلی قشنگه 😍 منم میخوام همین جوری بپوشم 

دامنم کوتاهه بعد روش یه کت گاهی هم یه بارونی می‌خوام بپوشم با کفش اسپرت

۱۵ تا تاپیک اول برای من نیستن
قشنگ شده بود با کفش اسپرت ؟ آخه دامن من کوتاهه خیلی کفشام معلومه 

من برام مهم نیست که قشنگ بود یا نبود خودم فیلم مجلسو دیدیم میخندیدم ولی پشت پام زخم شد از کفش برا همین اسپرت ترجیح دادم 

ط‍ُ دلیل به دنیا اومدن دوبارمی 🧿(خودم)🧿