2777
2789

راه طبیعی برا پرپشت شدن ابرو و‌مژه ″وازلین″ هست

اگ یه ریمل دارین ک خشک شده یا اصلا تموم شده جلدشو پرت بزنین ولی براشو بردارین تمیز بشورین بعداین ک شستین با دست یکم وازلین بزنین ب ابروهاتون خوب وازلینو پخش کنین جوری که ابروهاتون چرب شه بعد با براش ابروهاتونو قشنگ شونه کنین شب تا صبح بزارین وازلین بمونه روابروهاتون صبح ک پاشدین بشورینش بعد یک ماه خودتون نتجیشو میبینین

من خودم اوایل از تقویت کننده مژه ی سریتا استفاده میکردم

قیمتش تو داروخونه شهرمون پونصد هست

ولی بخواین سفارش بدین نهایتش چهارصد بره توش

بعد تقویت کننده سریتا یه دوره سه ماهه داره

ماه اول هرشب باید بزنین ماه دوم یک روز درمیان میزنین

ماه سوم هفته ای یک بار یا دوبار میزنین

ماه سوم ک تموم شد کلن دیگ قطع میکنین نمیزنین

بعد سه ماه که که زدین مژه هات بشدت بلندمیشه

واینکه حدودا تا شش ماه اثر داره‌ بعد شش ماه حداقل باید هفته ای ی بار بزنین ک مژه هات نریزه

بااین حال سریتا یه عوراضیم داره:

مثلا اوایلی که سریتا استفاده میکنین یکم چشماتون سوزش داره

و از مژه هاتم هرروز یکی دوتا میفته

واینکه اگه تواین سه ماه تقویتت کننده تموم شه ونخرین مژه های بلندی که دراومده ریزش پیدامیکنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اها راستی اگه دوره سه ماه سریتارو انجام بدین تا شش ماه مژه هاتون‌نمیریزه ولی بعد شش ماه کم کم مژه هاتون شروع ب ریزش میکنه پس درکنارش از روغنایی ک گفتم استفاده کنین🦦

واسه طرز استفاده ی روغنا

صبح روغن کندر به ابروهاتون بزنین

بعد دوسه ساعت پاکش کنین

ظهرم روغن خرگوشک بزنین همینطوری

یکماه کلن این کارو انجام بدین خودتون تغییرو به چشم میبین