2777
2789

بلحاظ روحی الان نیاز دارم ی دوست و شنونده خوب کنارم باشه و بشینیم قهوه بخوریم وتا صبح معاشرت کنیم و گلدوزی کنیم  😂

ارِنی کسی بگوید که تورا ندیده باشد.... تو که بامنی همیشه... چه (تری) چه (لن ترانی)....💫❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوش به حالت که باز به هنری آراسته ای 

ممنونم ولی همه ما ادمها قطعا ی استعدادو علاقه ای داریم ک باید پرورشش بدیم و باعث ذوق و انگیزمونه

ارِنی کسی بگوید که تورا ندیده باشد.... تو که بامنی همیشه... چه (تری) چه (لن ترانی)....💫❤️
ممنونم ولی همه ما ادمها قطعا ی استعدادو علاقه ای داریم ک باید پرورشش بدیم و باعث ذوق و انگیزمونه

در هنر سحر و جادو نهفته است و اکسیر جوانی هنرمند هرگز پیری و رنجوری و افسردگی را نخواهد چشید

در هنر سحر و جادو نهفته است و اکسیر جوانی هنرمند هرگز پیری و رنجوری و افسردگی را نخواهد چشید

عمیقا درک میکنم این جملتونو... واقعا یجورایی ک انگار بار تمام دغدغه ها و اشفتگی هارو به یکباره زمین میزاری و زمان متوقف میشه...

قدمت روی چشممم جانمم. خیلیم خوب و عالی 😍

چشمت پرنور 

چقدر مهربونی🥺🧡

شما از اونایی هستی که حتی با وجود کیلومتر ها فاصله حس خوبی منتقل میکنن

ما سبز تر از تمام تبر هایی که خورده ایم ادامه می دهیم :)
چشمت پرنور  چقدر مهربونی🥺🧡 شما از اونایی هستی که حتی با وجود کیلومتر ها فاصله حس خوبی منتقل ...

ممنونم عزیز دلم نظر لطفته ... من خیلی خوشحال میشم بتونم با هنرم حال آدما رو بهتر کنم ... ان شاالله همیشه حال دلت عالی باشه❤️💫