2777
2789

بنده قصدشو دارم ولی از شرایطش فقط همین قصد رو دارم  

این دنیا دو روزه وقتی میگم دو روزه واقعا دو روزه 😂 ارزش نداره سر چیزای بیخود همو ناراحت کنیم .. من اصلا موقع نظر دادن یا بحث کردن به اسم کاربری توجه نمیکنم و فقط حرفامو میزنم یهو میبینی یه تاپیک باهات بحث کردم و یه تاپیک هم نظر بودم مگه این که انقدری دعوا کرده باشم که اسمت تو ذهنم بمونه . اصلا از دعوا و اینا خوشم نمیاد اصلا هم دوست ندارم کسی رو ناراحت کنم اگه یه جا واقعا مقصر نبودی و الکی پریدم بهت مطمئن باش تاپیک میزنم ازت عذر خواهی میکنم 😃 نمونش تو تاپیکام هست 😁 همون تاپیک که عنوان زدم کاربر عزیز ازت معذرت می‌خوام . فقط می‌خوام بگم اگه کار اشتباهی کردی حداقل قبولش کن به فکر غرورت نباش شاید اگه مغرور باشی و به غرورت صدمه بزنی حداقل یکی دیگه رو به ناحق ناراحت نمیکنی ... من اصلا از دعوا خوشم نمیاد هیشکی حق نداره تو سایت با من قهر باشه به زور آشتی میکنم 😁😁😁🤕🤕 همون تاپیکی که زدم بیا با هم بحث نکنیم .. دوست قشنگم @عشقم_لیمینهو هم نظر با من در سریال های کره ای 🤣

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چطوری میخوای کانادا بری 

منم قصدم مهاجرته ولی فعلا دارم تحقیق میکنم

یکی را داده ای صد ناز و نعمت / یکی را نان جو آغشته در خون  برام دعا کنید مردم از تنهایی😭💔 | ح‍‌س م‍‌ی‍‌ک‍ن‍‌م گ‍‌م ش‍‌دم ام‍‌ا ت‍‌ل‍‌خ‌ت‍‌ر از‍ اون کسی #د‍‌ن‍‌ب‍‌ال‍‌م ن‍‌م‍‌ی‍‌گرده ....:)

😐با تشکر

والا بخدا 😂😂 تو نی نی سایت ته تهش بتونی مادر شوهر و جاری بدجنس ببینی توقعاتت بالاست 😂 من تن نی نی سایت دیدم کسایی که مهاجرت کردن یا اقدام کردن ولی خیلی وقت پیش آلات همه اونجا عشق و حال میکنن 

این دنیا دو روزه وقتی میگم دو روزه واقعا دو روزه 😂 ارزش نداره سر چیزای بیخود همو ناراحت کنیم .. من اصلا موقع نظر دادن یا بحث کردن به اسم کاربری توجه نمیکنم و فقط حرفامو میزنم یهو میبینی یه تاپیک باهات بحث کردم و یه تاپیک هم نظر بودم مگه این که انقدری دعوا کرده باشم که اسمت تو ذهنم بمونه . اصلا از دعوا و اینا خوشم نمیاد اصلا هم دوست ندارم کسی رو ناراحت کنم اگه یه جا واقعا مقصر نبودی و الکی پریدم بهت مطمئن باش تاپیک میزنم ازت عذر خواهی میکنم 😃 نمونش تو تاپیکام هست 😁 همون تاپیک که عنوان زدم کاربر عزیز ازت معذرت می‌خوام . فقط می‌خوام بگم اگه کار اشتباهی کردی حداقل قبولش کن به فکر غرورت نباش شاید اگه مغرور باشی و به غرورت صدمه بزنی حداقل یکی دیگه رو به ناحق ناراحت نمیکنی ... من اصلا از دعوا خوشم نمیاد هیشکی حق نداره تو سایت با من قهر باشه به زور آشتی میکنم 😁😁😁🤕🤕 همون تاپیکی که زدم بیا با هم بحث نکنیم .. دوست قشنگم @عشقم_لیمینهو هم نظر با من در سریال های کره ای 🤣
کانادا الان خیلی راحت شده با ویزای گردشگری می تونی بری بعد اگه اونجا کار پیدا کنی بهت اجازه میدن بمو ...

دقیقا.. یا کسی برات دعوتنامه بفرسته و بری اونجا کار پیدا کنی

حال یک دل را اگر کردی خراب، آماده باش          اشک چشم دلشکسته، خانه ویران می کند
کانادا الان خیلی راحت شده با ویزای گردشگری می تونی بری بعد اگه اونجا کار پیدا کنی بهت اجازه میدن بمو ...

نسبت به قبل سختگیر تر شدن پارسال راحت تر میگرفتن تا چند ماه پیش الان معلوم نیست چی پیش بیاد