سلام پسرم ده سالشع هیچ علائم سرماخوردگی نداره یه هفتس سرفه میکنه چی بهش بدم خوب بشه
میدونی تنهادلیل ارامش زندگی من اینه که برام مهم نیست دیگران درموردم چه فکری میکنن😊دیگران اگه فکرکردن بلدبودن یه فکری به حال خودشون میکردن😁برای رسیدن به حاجتم یه صلوات مهمونم کن دوست گلم🌹
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
[QUOTE=324486483]روتارین گیاهی هم هست درجاسرفه روخوب می کنه [/QUOTازداروخانه بگیرم دیگه ؟
میدونی تنهادلیل ارامش زندگی من اینه که برام مهم نیست دیگران درموردم چه فکری میکنن😊دیگران اگه فکرکردن بلدبودن یه فکری به حال خودشون میکردن😁برای رسیدن به حاجتم یه صلوات مهمونم کن دوست گلم🌹
ببین والا دقیقا یادم نیست اما تو دوران کرونا داییم کرونا گرفته بود همش سرفه میکرد اگر ...
مرسی گلم
اره پودر داخل آب حل میشه بسته های ده تایی آخرین سری زیر ۵۰ گرفتم عالیه
ممنون گلم خیلی لطف کردی فردا میخرم حتما