2777
2789
عنوان

از شب متنفرم💔

132 بازدید | 17 پست

چون میدونم تا خوده صبح قراره چقدر گریه کنم وکل جونم درد بگیره 

دنیا رو سرم اوار میشه از زندگیم متنفرم

چرا باید اینقد حال یه ادم بد باشه واقعا نمیفهمم چراااا

چرا خدا صدامو نمیشنوه؟😭😭😭💔

کسی بوده که حالش مثل من باشه و خدا براش معجزه کنه؟ 

گاه‌ باید خندید بر غم های بی پایان🖤                                              

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکلتون چی هست

خواهر خوبم هرکجای دنیابری هرلذتی روبچشی بنبسته💚💚 روزگار مجبورت میکنه ی روزی ی جایی که اشک میریزی وبغض بدی درگلوداری برگردی درخونه ی اهل بیت🩵🩵🩵 وقتی پناهی نداری پناهگاه تو اهل بیت میشه  💖💖💖 تنهاراه امام حسین هست که گمراه نخواهی شد🩵🩵🩵سلام خدا برشاه خراسان علی ابن الموسی الرضا 💖💖💖💖
معجزه زندگیت خودتی... انجامش بده چیزی ک باید تغییر کنه رو تغییر بده

تا یجاییش اره دست خودمه ولی فقط ۱۰ درصدش😭

امیدوارم شکست عشقی نباشه😢

این که دیگه نابودم کرد ولی اگه فقط این بود باز یه چیزی همه جوره زندگی داره داغونم میکنه 

دقیقا چته ؟ بگو تا درمان تو بگم

هرچیزی ک توی زندگی بتونه ادمو به این حال بندازه رو دارم من هرچییی فقط نمیدونم خدا منو چندنفر حساب کرده که همه چیو باهم رو سرم اوار کرد

این که دیگه نابودم کرد ولی اگه فقط این بود باز یه چیزی همه جوره زندگی داره داغونم میکنه 

متاسفم عزیزم

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹
الهی ک خدا ی معجزه ب زندگیت بیاره الهی ک هرمشکلی داری حل بشه عزیزم

ممنون از دعای قشنگت الهی امییین😭❤❤

مشکلتون چی هست

اع شما من تاپیکاتون رو خوندم چقدر خوشحال شدم ک اینقدر مورد لطف خدا و امام رضایی قبلا فکر کنم بهتون گفتم هم کار بابام هم مریض شدنش هم ناامیدی کل خانوادم  گریه های پنهانی مادرم و خانوادم هم مریضی خودم ک تا پای عمل رفتم هم ... خجالت میکشم بگم دیگه😭😭😭

متاسفم عزیزم

انشالله که شما هیچوقت تجربه نکنی بهتریتا رو واست ارزو میکنم 😭😭❤

انشالله که شما هیچوقت تجربه نکنی بهتریتا رو واست ارزو میکنم 😭😭❤

ان شاءالله شما هم زندگی تون به زودی رنگ عشق و شادی بگیره

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹
اع شما من تاپیکاتون رو خوندم چقدر خوشحال شدم ک اینقدر مورد لطف خدا و امام رضایی قبلا فکر کنم بهتون گ ...

هممون مورد لطف امام رضاهستیم عزیزم 

غصه نخور سوره تکاثر رو روزهای دوشنبه وچهارشنبه ۴۱ مرتبه بخون انشالله حاجت روابشی گلم

این سوره معجزه میکنه

خواهر خوبم هرکجای دنیابری هرلذتی روبچشی بنبسته💚💚 روزگار مجبورت میکنه ی روزی ی جایی که اشک میریزی وبغض بدی درگلوداری برگردی درخونه ی اهل بیت🩵🩵🩵 وقتی پناهی نداری پناهگاه تو اهل بیت میشه  💖💖💖 تنهاراه امام حسین هست که گمراه نخواهی شد🩵🩵🩵سلام خدا برشاه خراسان علی ابن الموسی الرضا 💖💖💖💖