2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من رفتم فقط موهای ضخیمم رو نازک کرد بعد یکی دوماهم مو رشد میکرد انگار فقط تو فاز خواب میبرد دیگه ادا ...

یعنی رولی بده؟ 

همبن الانشم زود رشد میکنه برا من ولی کمتر شده موها اندازه سکه درمیاد

یعنی رولی بده؟  همبن الانشم زود رشد میکنه برا من ولی کمتر شده موها اندازه سکه درمیاد

من ۸جلسه رفتم اپراتورش می‌گفت باید تا یکسال بیای بعد دو ماه یکبار بعد سه بعد شش بعد سالی منم گفتم گوربابات پولم و از تو جوب پیدا کردم انگار😂

من ۸جلسه رفتم اپراتورش می‌گفت باید تا یکسال بیای بعد دو ماه یکبار بعد سه بعد شش بعد سالی منم گفتم گو ...

وایی برا منم همینو گفت لعنت بهشون پول الکی میگیرن اخرشم هیچی نمیشه سر برج باید برم جلسه بعدی بهش میگم اگه رشد کرد. ببین چیکارت میکنم پولمو از گلوت میکشم بیرون روزگارتو سیاه میکنم😂😐

وایی برا منم همینو گفت لعنت بهشون پول الکی میگیرن اخرشم هیچی نمیشه سر برج باید برم جلسه بعدی بهش میگ ...

من دیگه یا اپلیدی میکنم یا موم و نخ اینا میندازم 😂😂 درسته در میاد ولی تاراش که نازک شده درد نداره

اپلیدی زیاد درد داره؟ دون دون نمیشه پاهات؟

والا دستگاه دردش از نخ و وکس بیشتره البته در حد ی سوزش کوچیک دون دون نه اولش یکم قرمز میشه بعد خوب میشه ولی مو زیر پوستی درمیاد بعضی جاها اون خیلی رو مخه

تیتانیوم تعریفی نداره

کلینیک ریحان هشت بهشت غربی

@clinic_reyhan_esfahan

09۲17870776

بهترین مرکز لیزریه که دیدم دستگاهشون فوق العادست نه دردناکه و نه موهارو ضخیم میکنه پوست هم چندین درجه روشن میشه اپراتورش واقعا صبور و دقیقه نوبتاشونم آن تایمه

من که به شخصه ۵ جلسه ای جواب گرفتم.