2777
2789
عنوان

وابستگی زیاد بچه به باباش

521 بازدید | 11 پست

دوستان من بچم ده ماهشه خیلی وابسته پدرشه شاید باور نکنیدولی تا باباش بغلش نکنه نمیخوابه روزا که باباش سرکاره بچه انگار سرگردونه تا ظهرا پدرش میاد پرانرژی میشه 

حالا بخاطر جوجه من اصلا نمیتونم قهربمونم😁🤦🏻‍♀️

خیر سرم با شوهرم قهر کردم رفتم خونه مامانم که خونه روسرمون خراب کرد پدرش اومد مجبور شدم برگشتم🤦🏻‍♀️

مادرم میگه بخاطراینکه بهش شیر ندادی بهت وابسته نیست منو کل روز نبینه براش فرقی نداره🫤

حقیقتش نگرانم یکم پدرش حصله داره باهاش بیشتر بازی میکنه میبردش بیرون بنظرتون بزرگ شه درست میشه رفتاراش

سکوت کردم غرورم نشکنه !غرورم نشکست اما قلبم نابودشد🩶.              

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همین الانم رفتاراش درست  بالاخره از پدرش بیشتر محبت میبینه

خب منم مادرم فقط زیاد حصله بازی ندارم🫣

ربطی به شیر نداره اگه تا ۱۸ ماه ساعات زیادی از بچه دور بمونید بچه‌ به مادر وابستگیش کم میشه و‌ا ...

من شاید تو‌هفته دوبار سه باری کل روز نبینمش بیشتر جلو چشاشم اما بود نبودم‌براش‌اهمیتی نداره وابسته من نیست

پسر من نزدیک دو سالشه همش چسبیده ب باباش همش غیرت باباشو میگیره. قبلنا میگفتن پسرا مامانی میشن از شا ...

شما نگران‌نیستی من فکرم درگیره چرا همش‌خودمو‌سرزنش‌میکنم شاید بخاطر اینه بهش شیرندادم

من شاید تو‌هفته دوبار سه باری کل روز نبینمش بیشتر جلو چشاشم اما بود نبودم‌براش‌اهمیتی نداره وابسته م ...

برای همینه

بچه وقتی مادر از اتاقی که درش حضور داره میره بیرون و‌دایره ی دیدش خارج میشه فکر میکنه مادرشو برای همیشه از دست داده

وابستگیه  بچه‌تا ۱۸ ماه به مادر یه وابستگیه مثبته  که از نظر روانی بچه بهش احتیاج داره وگرنه اسیب میبینه

❌❌ لطفا لایک نکنید ❌❌
شما نگران‌نیستی من فکرم درگیره چرا همش‌خودمو‌سرزنش‌میکنم شاید بخاطر اینه بهش شیرندادم

به شیر ربط نداره

شیردادن بحثش جداست ، بچه وقتی با شیر مادر تغذیه میشه بخاطر ارتباط حسی و لمسی  عمیق تری که با مادر داره از نظر روان وضعش بهتره

❌❌ لطفا لایک نکنید ❌❌
برای همینه بچه وقتی مادر از اتاقی که درش حضور داره میره بیرون و‌دایره ی دیدش خارج میشه فکر میکنه ما ...

خب بنظرت ببرم بیرون  هروقت میرم میترسم اذیت شه واقعا این موضوع نگرانم کرده 😥 

خدایی نکرده پس فردا یه اتفاقی بی افته این بچه منو محل سگم نمیده من مییمیرم بدونش