2777
2789
عنوان

بدون عشق ازدواج میکنین؟؟

448 بازدید | 66 پست

سلام دوستان شبتون بخیر باشه

میشه شمایی ک دارین این تاپیکو میخونین همگی نظرتونو بگین ....

اگر فرضا یه خاستگاری داشته باشین که بهتون شدیدا ابراز علاقه کنه و اتفاقا موقعیت اجتماعی و خانوادگی خوبی داشته باشه ولی مهرش ب دلتون نشینه به اصرار خانواده باهاش ازدواج میکنین؟یعنی هیچ جوره دوسش نداشته باشین... با این تفکر ک علاقه بعدا بوجود میاد قبولش میکنین؟؟

ممنون میشم برام بنویسین نظرتونو البته واقع بینانه لطفا

چقدر دلم میخاد این روزا کلا یه مدت غیب بشم ... چه فایده اینجوری مشکلی حل نمیشه ...

ارِنی کسی بگوید که تورا ندیده باشد.... تو که بامنی همیشه... چه (تری) چه (لن ترانی)....💫❤️

اصلا

وقتی افسرده شدم،مامانم می‌گفت چشم خورده!دکتر می‌گفت بیماریه!مذهبی میگفت جنه! و من تنها کسی بودم که میدونستم تویی . . !  ..«اگر اون برای تو ساخته شده،من برای تو ویران شدم!».. ( کاربری دست دو نفر هست 🌱) (متعهد💍💒)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به هیچ عنوان عاشق نیستید ازدواج نکنید

«گَر تو با بَد ، بَد کُنی... پَس فَرق ' چیست !؟»                   - مَن نمیدانم آدمِ خوبی هستَم یا نه، ولی این را میدانَم که بیشتَر از سَهمَم رَنج میبَرم :) .    "🐈‍⬛ عشقِ پیشی..>>            وَ سایه پدرم کافیست . . . 🫂 یا ضامنِ آهو تو بخواه..🤍 زندگی را دوست دارم ، مادرم را بیشتر 🫀

چندبار باهاش میرم بیرون

اگه علاقم از ۰ بیشتر شد ینی امیدی هست

اگه نشد بی خیالش میشم

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜

راستش خودم نمی تونم ی کسی دل بدم ک دلم باهاش نیس وای چون خودم درد عشقو کشیدم عذاب وجدانم می گیرم نمی دونم چکار کنم 

خواهشا بعضی هاتون من درآوردی هاتون نسبت ندین به سخنان قرآن، اگه مطمئنین سخن قرآنه، اگه راست میگی بگو کدوم آیه تا بریم تفسیر درستش پیدا کنیم..... بارها شده خواستن اعتقاد منو زیرسوال ببرن گفتن خدا تو قرآن گفته وقتی گفتم کدوم آیه دیگه ساکت شدن!!!