تو شهرستان ما یه خانواده میرین رودخونه، بچه که 10 سالش بوده میره تو آب غرق میشه، دایی اش پشت سرش میره اونم غرق میشه و بعد هم مادر بچه میره اونم غرق میشه، و جای تاسف بار اینجاست که فقط جنازه دایی رو پیدا کردن😥😥
اگر بی جنبه هستین لطفا ریپلای نکنید ممنون واقعا حوصله ادم هایی که میخوان به ادم حمله کنن نفرین کنن نی نی یار سر چیز هایی الکی تگ کنن اصلن ندارم و از شون متنفرم پس اگه همچین ادمهایی خواستن منو ریپ کنن همه حرفهاشون به خودشون نه میخونم نه جواب میدهم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
یه پسره میمیره.. جوون بود خیلی.. دقیقا دو روز بعدش پدرش سکته قلبی میکنه میمیره.. به اصطلاح دق کرد از غم زیاد💔
ما آدم ها دو سبد با خودمون داریم : یکی جلومون آویزونه یکی هم پشتمون ؛ نکات مثبت و خوبی هامونو میندازیم تو سبد جلویی ، عیب هامونو تو سبد پشتی ؛ وقتی تو مسیر زندگی داریم راه میریم فقط دو چیز رو می بینیم خوبی های خودمون و عیب های نفر جلویی !
همسایه ماهم همین اتفاق براش افتاد.پسرش رفت غرق شد اون یکی پسرش هم رفت اونم غرق شد پسر سومی هم رفت وسطای کار مامانش رفت و نذاشت پیش روی کنه.دوتا جوونش فوت کردن فقط همون یه پسرش موند😢