2777
2789
عنوان

حالم اصلا خوب نيست💔💔💔💔

149 بازدید | 20 پست

من ٩ ساله با يه پسري دوستم و هم ديگرو خيلي دوست داريم شهرمون خيلي شهر كوچيك و مذهبي هستش، اصلا پشت سر پسري كه باهاشم چيزايي خوبي نميگن، همه توي شهر پشتش ميگن كه اين پسر كو*****ي و با مردا رابطه داره حتي به گوش بابامم رسيده و مطمئنم بياد خواستگاريم قبول نميكنه نميدونم چيكار كنم؟ چجوري چشامو رو ٩ سال ببندم اصلا چجوري بهش بگم پشت سرش چيا ميگن ، ميشه راهنمايييم كنيد

امروز

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا نباشد چیزکی...  تو الان دردت اینه قبول نمیکنن خانوادت ب این فک نمیکنی شاید اون حرفا درستن؟ ...

راس میگه هم باید توجه کنی هم نه بستگی به شناخت و عاقل بودن اسی داره

کاش می تونستم از دوست داشتنت دست بکشم(:🖤

منم دقیقا پشت سر نامزدم حرف میگفتن 

ولی من خریت کردم و گوش ندادم و حرف خانوادمم زمین زدم 

اخرشم ب حرفشون رسیدم و واقعا کم مونده بود بدبخت بشم 

نیازی نباشد ما را به هیچ احدوالناسی جز اللّٰـه... 
تا نباشد چیزکی...  تو الان دردت اینه قبول نمیکنن خانوادت ب این فک نمیکنی شاید اون حرفا درستن؟ ...

ببين اصلا باورم نميشه پيش من خيلي ادمه درست حسابي نشون داده اين همه سال خودشو اما همههههه ميگن كه اين پسر با مرداس😔😔😔😔

خب یعنی چی 

میخوای با یه گی ازدواج کنی؟

جای اینکه از خانوادت طلبکار باشی که چرا قبول نمیکنن

یدونه بزن در باسن این پسره بره رد کارش

اخه من نمیفهمم شما دخترا فازتون چیه 9 سال پای یکی میشینید؟؟ اصلا ادمی هست ارزششو داشته باشه 9 سال بشینی پاش تا بلکه اقا به خودش تکون بده بیاد خواستگاری؟

من یه قانون جذبی ام.  زندگیم تو مشتمه   دوستان لطفا درخواست دوستی نفرستید چون نمی پذیرم، هر آنچه که در رابطه با متافیزیک و قانون جذب باید میگفتم در تاپیک ها نوشتم. برای ستاره شناسی و بررسی چارت هم منو توی تاپیک ها تگ نکنیدیا مدام پیام نذارید. چون این شغل و علم منه و رایگان برای کسی انجام نمیدم!                                          

خب یعنی چی  میخوای با یه گی ازدواج کنی؟ جای اینکه از خانوادت طلبکار باشی که چرا قبول نمیکنن ...

من نميدونسم گيه ، كسي كه گي باشه نميتونه به دختر حس داشتع باشه ولي اين به من حس داره اينش برام عجيبه دارم ديگه ديوانه ميشم

من نميدونسم گيه ، كسي كه گي باشه نميتونه به دختر حس داشتع باشه ولي اين به من حس داره اينش برام عجيبه ...

کی گفته نمیتونه؟؟؟

خیلیا ازدواج میکنن یا دوست میشن که فقط آبرو بخرن و مخفی کنن

این اقا مشخصه تمایلات عجیب غریب داره 

دیگه میخوای خودتو گول بزنی 

ماها از بیرون گود نگاه میکنیم و منطقی تر میتونیم بگیم چی درسته 

تا همین جاشم حتی اگه این اقا لوا  ط هم نکرده بود بهرحال رابطه سالم 9 سال طول نمیکشه!!!

دیگه خوددانی

من یه قانون جذبی ام.  زندگیم تو مشتمه   دوستان لطفا درخواست دوستی نفرستید چون نمی پذیرم، هر آنچه که در رابطه با متافیزیک و قانون جذب باید میگفتم در تاپیک ها نوشتم. برای ستاره شناسی و بررسی چارت هم منو توی تاپیک ها تگ نکنیدیا مدام پیام نذارید. چون این شغل و علم منه و رایگان برای کسی انجام نمیدم!