2777
2789

سلام دوستان من قبلا ترانه و شعر و دل نوشته مینوشتم خیلی هم علاقه داشتم 

امروز باز نوشتم ولی میخوام شماها ببینین خوبه یا نه که ادامه بدم یا نه ، خواهشا صادقانه بگین 

بعد رفتنت از من سراغی نگیری

چقدر جون کندم تا همیشه از یادم بری

.

من هرشب به یادت گریه کردم

صدای گریمو تو بالشتم خفه کردم

.

هنوز عکساتو میبینم دلم خالی میشه 

به دلم میگم اون رفت کی واست عادی میشه

‌.

واسه آروم شدنم هرشب سیگار میکشم

کی گفته از اون چشمات من دست میکشم

.

بزار هرچی میخوان بگن که من دیوونم 

از تو و خاطره ها بگذرم مگه من میتونم 

.

رفتن تو ی درد تو سرم شد

سهم تو از من ی رویا تو سرم شد

افتضاحه انگاره تیکه کلام اهنگارو با حرفات میکس کردی

اگر بی جنبه هستین لطفا ریپلای نکنید ممنون واقعا حوصله ادم هایی که میخوان به ادم حمله کنن نفرین کنن   نی نی یار سر چیز هایی الکی تگ کنن اصلن ندارم و از شون متنفرم پس اگه همچین ادمهایی خواستن منو ریپ کنن همه حرفهاشون به خودشون نه میخونم نه جواب میدهم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا قشنگههههه

موفق باشی عزیزم

اول از همه اگه روز تولدم شد و تاپیک نزدم یعنی از بین شما خوشگلا رفتم و اون دنیام 🙂دوما توی هر تاپیک که میام و نظر میدم قصد بی احترامی یا شکستن دل کسی و ندارم عزیز من اگه برداشت اشتباهی پیش اومد پوزش ❤️ سوما بیاین قبول کنیم که توی این زندگی و دنیای واقعی آدما خیلی سختی میکشن پس کاش اینجا باهم مهربون تر باشیم 🙂

عزیزم این بیشتر به ترانه میخوره تا شعر البته ببخشیدا چون خودت گفتی خواستم صادقانه نظر بدم شما ابتدا باید یک وزن عروضی رو در نظر بگیری و کلمات رو برپایه اون وزن انتخاب کنی گلم

ارگ بم همیشه ویران نمی ماند...

عزیزم این بیشتر به ترانه میخوره تا شعر البته ببخشیدا چون خودت گفتی خواستم صادقانه نظر بدم شما ابتدا ...

یه چیز دیگه هم رعایت نشد اونم قافیه هست

قافیه یه اصول خاصی داره که باید رعایت شه

ارگ بم همیشه ویران نمی ماند...

اخرش بایدمیگفتی سهم من ازتو 

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..