چشمی پنج شش تا دونه عناب و مشتی بابونه و اویشن و پونه و ی تیکه نبات بندازین تو قوری و روش اب جوش بریزین و بزارین ی قلی که زد بزارین دم بکشه. مثلا ده دقیقه ی ربع
کاربر اقا{ به هیچ کاربری هم درخواست دوستی ندادم تا حالا}
انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.
اینی که می گم رد خور نداره . انار بدون ترک رو ذغالی می پزی و بعدش تمام محتویات داخل شو با پرده های انار می ریزی داخل ظرف با دو قاشق عسل مخلوط می کنی و همون طور که کاملا سرد نشده قشنگ می جویی و تا 3 ساعت بعدش هیچی نخور بعد 3 4 روزی خوب می شه البته بگم حسابی تلخه اما ناچاری دیگه .
کاربر آقا آقا آقا آقا آقا. اللهم عجل الولیک الفرج القدس و لنا فقط به خاطر سریع تر متوجه شدن کاربری که توی تاپیک اش نظر می دم چند بار نوشتم آقا . شاید دوست نداشته باشه یه مرد توی تاپیک اش نظر بده . هر کسی رو لایک می کنم فقط برای تایید حرف اش هست و اگرنه هیچ منظور دیگه ی ندارم . سوء تفاهم نشه. توجه: من مثل عکس پروفایلم نیستم همه از نظر زیبای ظاهری و هم باطنی واقعیته نه تواضع .