2777
2789
عنوان

شوهرم کاملا مخالفه بچه دوم هست...

5434 بازدید | 52 پست
دلم برای دخترم میسوزه ولی همسرم کاملا مخالفه و دلایلش منطقی هست ..دخترم ۴/۵ سالشه و ناراحته تنهایی احتمالیش هستم در اینده دلایلو براتون میگم و بگین جای من بودین چیکار میکردین
خدایا کمکم کن اونقد بزرگ شم که دنیا دیگه جامو نداشته باشه …

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای واقعا حالا علاوه بر این که دخترت گنا داره خودتون هم که دخترتون بزرگ شد تنها میمونین واقعا راه خاصی نداره که باید بگی دیگه مثلا از اینده دخترمون تنها میمونه ما خودمون تنها میمونیم دلایلش چیه؟
چه خوبه که همیشه پیشمی محمدم😍❤
بنظرم شوهرتون عاقله ب حرفش گوش بدین دخترتون وقتی بالای ١٥ ساله بشه از باباش تشکر میکنه بچه خواهر من و بچه برادرم جفتشون اصرار ب نینی داشتن الان ک بزرگ شدن خیلی پشیمونن جفتشون
يا بساز و دونه دونه مرگ برگاتو ببين !يا بسوز و جنگلي رو شعله ور كن با خودت!!!
چون وقتی بعضیا میگن بعدن ک این یه بچع بزرگ بشه تنها میشیم و فلان و اینا،مطمئن باشید دومی هم بزرگ میشه و بهرحال تنها میشید
يا بساز و دونه دونه مرگ برگاتو ببين !يا بسوز و جنگلي رو شعله ور كن با خودت!!!
اول اینکه اصلا و ابدا کمک نداریم ، حتی برای شب زایمانم که کسی بیاد پیشم یا ۱۰ روز زایمانم... دوم اینکه ورود بچه دوم مصادف میشه با مدرسه دخترم ... سوم. مشکل چشمی جدی دارم و هنوز تحت درمانم و اگر تو بارداریم عود کنه با داروهایی که بخورم برای جنین مضر هست چهارم. همسرم دیسک کمر داره و نمیتونه به راحتی بچه را بغل کنه ضمن اینکه الان ۳۴ سالمه و سنم داره بالا میره نظر دیگه همسرم اینه که بچه هندونه سر بسته هست. و نمیخوام دیگه سرمایه گذاری کنم چه از نظر مالی و چه از نظر روحی و جسمی. و به ضرر دختر اولم هست همسرم شغلش جوری هست که نیاز به ارامش و تمرکز داره و این موضوع هم مزید بر علتها هست ..
دخترم الان کلاسهای مختلفی میره و اصلا حوصلش سر نمیره .. با ورود بچه دوم فکر نکنم دیگه بتونم به راحتی کلاس ببرمش
یاس جان من واقعا دوست ندا رم هیکلم دوباره بهم بخوره و اون پروسه را تکرار کنم مخصوصا که به اندازه اپسیلن کمک ندارم حتی شب زایمانم .. ولی دلم برای دخترم میسوزه که پس قردا من مردم ، خیالم راحت باشه که هم خون داشته باشه