2777
2789

تاپیک قبلی بهتون گفتم دعا کنید بهتر بشه تو کماست قرار دستشو ببرن بریدن😭😭😭

کاربری دست دو نفره ✋️ 

الهی زود خوب خوب بشن 

براشون حمد میخونم 

عزیزم توکل به خدا 

امشب وقت کنم براشون حتما حدیث کسا میخونم الهی زود زود دل خانوادش شاد بشه

خدایا شکرت__یا مادرم فاطمه زهرا___یاحسین___یا مهدی ادرکنی __

طور

^تیارا^ هستم👀عزیزان این اکانت اکثرا دست خود من هست اما۲نفر دیگه هم کارها استفاده میکنن ازش💜اگر  با خودم کاری داشتین درخواست بدین💜لطفا منو تو تاپیکهای قرآنی صدا بزن💫💜از نظر من اگه همه چیو با رنگ بنفش تصور کنی دنیات قشنگ تره💜با اینکه یه شهریوری احساساتیم عاشق زمستونم ❄ خدایا مرسی که همیشه کنارمونی💜😍 نی نی سایت رو خدا بهمون داد تا تو هر حالی نزدیک تر از هرکسی که نزدیکمونه به هم دیگه باشیم پیش هم باشیم...🥺💜💜💜دوستتون دارم نی نی سایتیا❣

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی زود خوب خوب بشن  براشون حمد میخونم  عزیزم توکل به خدا  امشب وقت کنم براشون حت ...

عزیزم فدات تو رو خدا دعا کن ثواب داره به خدا تو کماست ۵ روزه امروز هم دستشو قطع کردن چون خیلی سخت شکسته بود خیر ببینی مرسی فدات شم

کاربری دست دو نفره ✋️ 

سلام گلم ان شاءالله حالشون هرچه زودتر بهتر بشه..سوره حشر بمدت چهل روز

فدات بشم مرسی ببین ضربان قلبش میزون می‌زنه خب ولی به هوش نمیاد به نظرت به هوش میاد چشم حتماً می‌خونم

کاربری دست دو نفره ✋️ 

عزیزم فدات تو رو خدا دعا کن ثواب داره به خدا تو کماست ۵ روزه امروز هم دستشو قطع کردن چون خیلی سخت شک ...

چشم گلم دعاشون میکنم ،امشب حتما حدیث کسا رو به نیتشون میخونم 

اسمشون اگه دوست داشتی بگو تو نیشون بگم 

خدایا شکرت__یا مادرم فاطمه زهرا___یاحسین___یا مهدی ادرکنی __

فدات بشم مرسی ببین ضربان قلبش میزون می‌زنه خب ولی به هوش نمیاد به نظرت به هوش میاد چشم حتماً می‌خونم

من خودم به نیت مشکل مالی خوندم و درست شد..شما به نیت شفای بیمارتون بخون هر روز..منم هروقت یادم بیاد حمد میخونم براش..امیدوارم بیای تاپیک بزنی به هوش اومده

دعای یا من ارجوه که مخصوص ماه رجبه.
و دعای مشلول.
مهمترین شرط اجابت دعا، نزدیکی به خداست و مهمترین راهی که انسان رو به خدا نزدیک میکنه، انجام واجبات و دوری از گناهانه.
بسم الله الرحمان الرحیم.
خدا خیلی کریم و رحیمه و عاشق بنده هاشه و هیچکس از در خانه خدا نا امید و محروم برنمیگرده.
«وَإِذَا سَأَلَكَ عِبَادِي عَنِّي فَإِنِّي قَرِيبٌ أُجِيبُ دَعْوَةَ الدَّاعِ إِذَا دَعَانِ» بقره (2): 186.
هنگامی كه بندگانم درباره من از تو سؤال كنند، [پاسخش اين است ] كه من يقيناً نزديكم، دعای دعا كننده را چون مرا بخواند مستجاب میكنم.
اول برای سلامتی و ظهور امام زمان دعا کنیم که با ظهور، همه حاجتها برآورده میشه و دنیامون هم بهشت میشه.
بعد برای حاجتهای شخصیمون دعا کنیم و در دعا کردن، دیگران رو بر خودمون مقدم بدونیم.
من ماه مبارک رمضان سال 402 یه کتاب خیلی عالی و بی نظیر درباره دعا خوندم که دو فصل داره:
با من تماس بگیرید!
مهدی خدامیان آرانی
فصل اول: چرا و چگونه دعا کنیم؟
فصل دوم: دعاهای مفید و مختصر
++
لینک دانلود کتاب با من تماس بگیرید:
https://www.ghbook.ir/index.php?option=com_dbook&task=viewbook&book_id=9396&lang=fa

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
عزیزم فدات تو رو خدا دعا کن ثواب داره به خدا تو کماست ۵ روزه امروز هم دستشو قطع کردن چون خیلی سخت شک ...

سلام. حمد براشون خوندم.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
@نون_بربریییی     @دختر_اردیبهشتم     @دختر_12     @اعتصامی ...

دعا میکنم براش. 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

@ملوسکتونم1  

@جان_و_جهانم  

@نون_بربریییی  

@bibigolll  

@اعتصامی  

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

@مخاطب_خاصم_خدا_۲  

@دختر_اردیبهشتم  

@گلیییی_خانم  

@شاید_کنکوری  

@گلنازززم2