2777
2789

بچه ها من نامزدم تازه ترک کرده و روانشناس گفت باید ۳ ماه همو نبینیم تا وسوسه نشه و حالش خوب بشه

شما موردی داشتین تو خانوادتون؟ 

چجوری باید باهاش رفتار کنم که وسوسه نشه باز

برای برآورده شدن حاجتم صلوات میفرستین❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کلاس های na حتما شرکت کنه.به هیچ عنوان کنترلش نکنین.در مورد دوران مصرف اصلا صحبت نکنین.سعی کنین بحث و تنش نداشته باشه

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم
کلاس های na حتما شرکت کنه.به هیچ عنوان کنترلش نکنین.در مورد دوران مصرف اصلا صحبت نکنین.سعی کنین بحث ...

هر روز میره کلاس هاشو

ولی من نمیتونم ازش دور بمونم

حتی بهش گفتن از گوشی دور بمون

هر روز میره کلاس هاشو ولی من نمیتونم ازش دور بمونم حتی بهش گفتن از گوشی دور بمون

خیلی عالیه. زیاد بهش نچسب عزیزم برعکس عمل میکنه.میدونم دلت میمونه ولی صبور باش.کلا از جاها یا کساییکه با اونا استفاده میکرده باید دور باشه.خودتم کلاس خانواده ها شرکت کن

خیلی عالیه. زیاد بهش نچسب عزیزم برعکس عمل میکنه.میدونم دلت میمونه ولی صبور باش.کلا از جاها یا کساییک ...

یه  سوالی دارم 

الان من میتونم یه گوشی ساده بهش بدم حداقل در روز تماس بگیره ولی دیگه حضوری نبینمش؟

یه  سوالی دارم  الان من میتونم یه گوشی ساده بهش بدم حداقل در روز تماس بگیره ولی دیگه حضور ...

اره عزیزم نمیشه که از همه جا قطع بشه.کلاس ها رو میره خیلی عالیه تشویقش کن.بهش اعتماد به نفس بده.توجه بیش از اندازه نکن کلا اعتدال رو نگه دار