2777
2789
عنوان

راز دار بودن

88 بازدید | 12 پست

امروز با همسرم شدیدا دعوا کردیم (برای اولین بار). یک مشکلی برای خانواده من پیش اومده بود این موضوع را به مادرش گفته متاسفانه و خیلی تاکید کرده بود به کسی نگو. چون من نمیتونستم برم خونه مادرشوهرم گفته بود که به این دلیل نمیاد ولی تو به کسی نگو فقط ناراحت نشو از دستش. اولین فرصت حالش بهتر بشه میاد سر میزنه. امروز از زبان همسایه شنیدم مثل یخ وا رفتم‌!!!!!! نمیدونم حق داشتم با همسرم دعوا کنم یا نه؟! ولی بدجوری دلم گرفته از دستشون. توی یک شهر کوچیک زندگی میکنیم از افتادن سر زبونها خیلی بدم میاد.

چطور به همسرم بفهمونم کارش خیلی بده هرچیزی را به بقیه میگه رازدار نیست.

شوهرت بخاطر اینکه کدورتی پیش نیاد گفته ولی مادرش ریده

کاربری دست چند نفره به خدا کمبود شماره بود ؛ هر فردم شعور اینو داره که تو تاپیکای مخصوص به سنش شرکت کنه❤️دهان شما خروجی افکار شماست وقتی باز میشود سریعترین راه برای درک شخصیتتان دراختیار مخاطب قرار میگیرد مواظب ویترین شعورتان باشید،تا افکار و وجودتان خریدارهای بیشتر داشته باشد!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماشاالله چقدر راز داره دیگه پیشش چیزی نگو

آخه چیزی نبود بتونم پنهان کنم. چقدر هم تاکید کردم کسی ندونه. اعصابم خرده. آدم به همسرش اعتماد نکنه چیکار کنه. 

اره. مسائل زندگی‌دختراش را به کسی نمیگه از ما را جار میزنه.

من یک هفته بود بهش گفتم باردارم شهر میدونست. خواهر شوهرم هفت ماهش بود دخترعموش نمیدونست وقتی دیدش تعجب کرد گفت مگه حامله ای؟! 

واقعا نمیتونم ببخشمش

مثل همسر من!! منم یه بار یه چیز خصوصی به همسرم گفتم خیلی خصوصی زن و شوهری! بعد که یه روزی با همسرم دعوا کرده بودم و خونه ی مادرم بودم پدرش رفته بود پیش عموم حرف منم گفته بود و عموم هم مطمئنا به خانواده اش!! یه بلایی سرشون آوردم که دیگه وقتی منو میبنند خودشون رو‌جمع و جور میکنند!! یکسال با پدرشوهرم حرف نزدم تو یه ساختمون بودیم می دیدمش سلام هم نمی دادم!  الان میخوام یه عمل در رابطه با قسمت زنانه انجام بدم و بهش تاکید کردم به مادرت نگو بدونه کل فامیلتون میدونه!  یعنی اگر اجازه ی همسر نبود انجام میدادم و به همسرم نمیگفتم!

اره. مسائل زندگی‌دختراش را به کسی نمیگه از ما را جار میزنه. من یک هفته بود بهش گفتم باردارم شهر مید ...

اگه موضوع خیلی مهمی بوده حتما بهش زنگ بزن بهش بگو ببین چرا اینکارو کرده

کاربری دست چند نفره به خدا کمبود شماره بود ؛ هر فردم شعور اینو داره که تو تاپیکای مخصوص به سنش شرکت کنه❤️دهان شما خروجی افکار شماست وقتی باز میشود سریعترین راه برای درک شخصیتتان دراختیار مخاطب قرار میگیرد مواظب ویترین شعورتان باشید،تا افکار و وجودتان خریدارهای بیشتر داشته باشد!

کلی غر زدم به همسرم چرا گفتی بهش.

گفت دو ماه نمیتونستیم بریم‌ خونشون چی بهانه میاوردم. راستش را گفتم و قسمش دادم به کسی نگه فکر نمیکردم اینقدر دهن لق باشه.

مثل همسر من!! منم یه بار یه چیز خصوصی به همسرم گفتم خیلی خصوصی زن و شوهری! بعد که یه روزی با ه ...

آخ چه بد!

خیلی شرایط بدی هست آدم به همسرش نتونه اعتماد کنه. من واقعا حالم بد شد از همسایه شنیدم. دو سه ساعت با همسرم دعوا کردم. شما هم خوب میکنی خیلیییییی تاکید کن نگه.

ولی من نمیدونم چه برخوردی داشته باشم. آخه جالبه من که نگفتم همسرم گفته پیش من حتی به روی خودش نمیاره که میدونه. الان هم بگم حاشا میکنه من نگفتم 

اگه موضوع خیلی مهمی بوده حتما بهش زنگ بزن بهش بگو ببین چرا اینکارو کرده

آخه این مدت در حضور من یکبار هم به روی خودش نیاورده میدونه. من زنگ بزنم میگه من اصلا نمیدونستم یا من نگفتم به من چه. 

آخه این مدت در حضور من یکبار هم به روی خودش نیاورده میدونه. من زنگ بزنم میگه من اصلا نمیدونستم یا من ...

این دیگه کیه

بهش چیزی نگو 

این دیگه کیه بهش چیزی نگو 

خیلی آدم مضخرفیه متاسفانه. هرچقدر پسرش خوب هست خودش بده. اولین بار بعد پنج سال زندگی مشترک بدحوری دعوامون شد به خاطرش. نمیبخشمش مادرم را انداخت سر زبون مردم.