2821
2789

واقعا راسته البته خودم ترکم و دور و برم میبینم چقدر عروسو اذیت میکنن و بیشتر تو ماها عروسا قهر میکنن یا طلاق میگیرن یا با بدختی زندگی میکنن،البته میدونم همه هم اینطور نیستن

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

میگن

البته اینم میگن که فقط با خودشون میسازن یعنی ترک با ترک

ولی به نظرم غلطه چون بستگی به ذات اون آدم داره و نه به قومیت

چرخ گردون چه بخندد چه نخندد تو بخند 😇 مشکلی گر سر راه تو ببندد تو بخند 🙃 غصه ها فانی و باقی تو بخند😉        گر دلت از ستم و غصه برنجد تو بخند:)

به نظرم بیشتر اینا مرتبط با تربیت خانواده هست 

منم نامزدم ترک هست البته کلا پدر و مادرش و خودش متولد و بزرگ شده تهرانن

ولی مشکل خاصی نداریم از نظر فرهنگی تفاوت نداریم 

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز