2777
2789
عنوان

یه چیزی در مورد مردا بگم

579 بازدید | 30 پست

چقدر عیباتون رو جلوی همسرتون میگید یا برعکس چقدر از خودتون جلوی همسرتون تعریف میکنید؟ 

من خیلی شنیده بودم اینجا زنا میگفتن جلوی شوهرتون از ظاهر خودتون تعریف کنید و هیچ وقت اگر ایراد ظاهری دارید به مردها نگید 

از نظرم مسخره بود میگفتم خوب مگه خودش چشم نداره که من بخوام تعریف کنم

بعد تصمیم گرفتم این روش رو امتحان کنم

تو پست تایپ کنم بقیشو 

👇🏼

زنی برای تمام فصول برگرفته از شخصیت سر توماس مور ملقب به  مردی برای تمام فصول است انسان اصیل کسی است که آرمانی را برگزیده و  نه، از سر تعبد یا اقتدار کسی یا تقلید از کسی دست از این آرمان نمی شوید.یعنی هیچ تهدید یا تطمیع، هیچ جاذبه یا دافعه اجتماعی و بیرونی او را از نیل به آرمان‌هایش باز نمیدارد. 

من میگفتم عیبام و

حالا ن تنها ظاهری کلا همه رو

دیگه تغییر رویه دادم

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چن روز پیش رفتم مراسم ختم همسر دوستم دوستای دوره ی دبیرستان کد۱۰سالی میشد ندیدمشون همشون گفتن ووووااااوووو چه دافی شدی اصلا بهت نمیاد بچه ده ساله داشته باشی اومدم برا همسرم تعریف کردم کلی ذوق کرد گفت بس خانمم یدونس وب خودش میرسه خلاصه ک من همش از خودم جلو همسرم تعریف میکنم اونم حرفارو به خودم برمیگردونه😆😆😁😁

آقا چند وقت پیش من جلوی حضرت آقا گفتم خدا رو شکر پاهای قشنگی دارم 

یه بار هم بعدش گفتم چقدر دستام قشنگه 

بعد یه مدت دیدم آقا تازه متوجه شده یعنی خودش هم شروع کرد تعریف کردن

الان از هر چیزیم تعریف کنم بعد مدتی اونم همونجوری به چشمش میاد و تعریف میکنه

به این نتیجه رسیدم که خیلی چیزها رو باید بهشون بگیم تا بفهمن و چیزهایی که از نظر ما عیبه شاید اونا اصلا متوجهش نباشن 

زنی برای تمام فصول برگرفته از شخصیت سر توماس مور ملقب به  مردی برای تمام فصول است انسان اصیل کسی است که آرمانی را برگزیده و  نه، از سر تعبد یا اقتدار کسی یا تقلید از کسی دست از این آرمان نمی شوید.یعنی هیچ تهدید یا تطمیع، هیچ جاذبه یا دافعه اجتماعی و بیرونی او را از نیل به آرمان‌هایش باز نمیدارد. 

اتفاقا کاملا نظریه درستی بوده مردا خیلی ساده تر از اونی ان که فکرشون رو بکنی و پخمه تر از اونی ان که تا وقتی خودت چیزی رو نگفته باشی متوجهش بشن

دوبار جلوش مثلا بگی من ترک پوستی دارم بدم میاد ازشون کاش برم لیزر کنم اون شاید تا اون لحظه ترک ها براش جدی نباشه یا حتی متوجهشون نشده باشه ولی وقتی خودت بگی میره جزو عیبات تو لیست ذهن اون مرد و منتظر باش که سروقت به روت بیاره

ولی وقتی چندبار جلوی اینه طوری که اون مرد بشنوه بگی عجب بابا دمم گرم چه پوست بدنی ماچ ماچ به خودم خودش هم کم کم باورش میشه و تو چشمش همون نمود پیدا میکنه

♡... هرثانیه هر لحظمی...♡ 🤍🪐 P:A

چن روز پیش رفتم مراسم ختم همسر دوستم دوستای دوره ی دبیرستان کد۱۰سالی میشد ندیدمشون همشون گفتن وووواا ...

افرین دقیقا کارت درسته 

من نامزدم اصلا تعریف نمیکرد ازم ولی از وقتی خودم شروع کردم اونم انگار تازه چشاشو باز کرده 

قبلا از نظرم مسخره میومد 

اتفاقا کاملا نظریه درستی بوده مردا خیلی ساده تر از اونی ان که فکرشون رو بکنی و پخمه تر از اونی ان که ...

برای همینه که عده ای  حتی عیب ظاهری واضحی داشته باشن وقتی اعتماد به نفس دارن میبینی شوهره اصلا به چشمش نمیاد 

آقا چند وقت پیش من جلوی حضرت آقا گفتم خدا رو شکر پاهای قشنگی دارم  یه بار هم بعدش گفتم چقدر دس ...

خدانکشتت😅. گفتی جلوی حضرت اقا گفتم پای قشنگی دارم. فکر کردم منظورت از حضرت اقا،رهبرهست🤭

پارسا پسرمامان😍
اتفاقا کاملا نظریه درستی بوده مردا خیلی ساده تر از اونی ان که فکرشون رو بکنی و پخمه تر از اونی ان که ...

پففف چه موجودات بی‌‌خودی 🤣

ولی نه همشونم این جوری نیستن که عیبی که خودت میگی رو به روت بیاره. اینا متاسفانه تعدادشون کمه.

برون شو ای غم از سینه، که لطف یار می‌آید / تو هم ای دل ز من گم شو، که آن دلدار می‌آید /// نگویم یار را شادی، که از شادی گذشتست او / مرا از فرط عشق او ز شادی عار می‌آید