2777
2789
عنوان

ساک بیمارستان. میاین لطفا

210 بازدید | 26 پست

سلام من امروز ساک نی نی بستم

چیزایی که گذاشتم اینان شما بگین چی اضافه کنم

دوتا سرهمی یکی مخمل یکی نخی مجلسی طور برای عکس

پوشک

شیشه شیر

برس مو

دسمال مرطوب

زیرانداز تعویض

پارچه خشک کن

حوله کوچک.(نمیدونم ی حوله از این کلاهیا هم بزارم یا نه) 

جوراب 

دستکش

سه دست بلوز و شلوار و دوتا بادی ی رکابی  و دوتا شلوار اضافه و دوتا کلاه. بیمارستان خودش لباس تنش میکنه. یعنی ی دستم اونجا میدن

ی دونه پتو دورپیچ

ی پتو گلباف سبک 

تشک کوچیک برای داخل تخت بیمارستان

آغوشگیر یا همون قنداق سویسی

کریر

ساک لوازم خودم هنوز نبستم میخوام برم ی مامی بگ بخرم. 

همتا اسم خـودمه♥

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برس مو میخوای چکار،حذفش کن

پدر بلندترین شعر عاشقانه برای یک دختر است💔🖤🥀الهی هیچ خونه ای بی پدر نباشه🖤چقدر دردناک است هنوز هم باور نمیکنم پدر مهربونم که رفتی💔وقتی یاد قربون صدقه هات میوفتم دلم آتیش میگیره 💔وقتی اولین و آخرین تماس تلفنی که داشتیم یادم میوفته چشام پر اشک میشه🖤آرزوت این بود که من خوشبخت شم،فدای دل مهربونت شم بابای فرشتمم😭پدر  پدر پدر.......😭😭😔برای شادی روح بابام صلوات،الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

چه خبره مگه میخوای بری مسافرت.من هیچی نبردم خود بیمارستان داد.فقط یه دست لباس بردم واسه عکس که میان میگیرن.نوزاد برس میخواد چیکار

ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواري است به نام اعتماد.پس اگر دوست داري به آرزويت برسي با تمام وجود به او اعتماد کن
اگه نی نیت مو نداشت چی 🥲برس مو به کار نمیاد لباسم فک میکنم زیاد برداشتین حوله نمیخاد کلاه دار برا ب ...

اخه تو سونو دکتر گفت مو زیاد داره. دیگه گفتم بردارم موهاش مرتب کنم برای عکس😅. پس حوله هم برنمیدارم ممنون

همتا اسم خـودمه♥