بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
متاسفم برات وفتی بی سوادی میای مرض میریزی حداقل از تو نت بخون که دقیقا ۹۰ درصد مواقع دفع میشه دکتر زنان میگن فقط میخواستم ببینم کسی هست ۱۶ رو دفع کرده باشه بیشعور
اونوقت چیز علمی رو از مقاله ها به دست اوردی؟ دوتا مقاله زبان انگلیسی بخون تا بفهمی در ضمن من خودم دا ...
چطور دانشجوی پزشکی هستی و همچین چیز بدیهی رو نمیدونی که ویروس hpv از بدن دفع نمیشه؟ این حرفی که میزنی انقدر غیرعلمیه مثل این میمونه که کسی بگه ویروس تبخال دفع میشه. نه عزیز من نمیشه اما یه سری راهکار هست که میتونیم کنترل کنیم که تبخال نزنیم. اما ویروسش در ۹۹ درصد موارد برای همیشه توی بدن میمونه
چطور دانشجوی پزشکی هستی و همچین چیز بدیهی رو نمیدونی که ویروس hpv از بدن دفع نمیشه؟ این حرفی که میزن ...
عزیز من شما فرق دفع و درمان رک نمیدونی همه دنبا میدونن ویروس اچ پی وی درمان نداره و توی بدن میمونه حالا یه مبحث دفع ویروس هست از طریق غیر مستقیم با تقویت سیستم ایمنی که خود بدن دفع کنه این داخل کتاب درسی ما به وضوح اومده
عزیز من شما فرق دفع و درمان رک نمیدونی همه دنبا میدونن ویروس اچ پی وی درمان نداره و توی بدن میمونه ح ...
خب اگه به وضوح توی کتاب درسیتون اومده چرا همچنان توی نینی سایت دنبال جوابش میگردی؟ ما میتونیم زگیل های حاصل از ویروس رو درمان کنیم و با تقویت سیستم ایمنی کاری کنیم که دیگه زگیل ایجاد نشه. اما دفع ویروس از بدن تا به امروز امکان نداره. البته نوع ۱۶ و ۱۸ ویروس hpv ضایعات زگیلی ایجاد نمیکنن و فقط توی آزمایش نشود داده میشن
خب اگه به وضوح توی کتاب درسیتون اومده چرا همچنان توی نینی سایت دنبال جوابش میگردی؟ ما میتونیم زگیل ه ...
وای خدایا صدبار گفتم چون ۱۶ سخت تر هست میخواستم ببینم چکار کردن باشه عزیزم تو پروفسوری به. زودی دعوتت میکنن دانشگاه ما تدریس کنی ویروس شناسی .زگیل رو ک میکن کرایو میکنن سریع دیگه این پرسیدن نداره