2777
2789
عنوان

بد بختی های زندگیم دو نفرن😔

721 بازدید | 43 پست

سلام

به بد بختی های زندگیم که فکر میکنم

بر میگرده به دو تا مادر بزرگام 

مامانِ بابام و مامانِ مامانم 

مامان بابام که بابامو دوس نداشت و ۱۷سالگی زن گرفت براش 

مامان مامانم هم فقط پسر دوست بود  و مامانمو عقده ای بار آورد 

و بد تر از همه بی سوادی مامانمه که سواد نهضت داره ولی دومتر زبون دارها که ادمو میشوره میزاره کنار 

منه بدبختم که خواستم از شرایط زندگیم راحت بشم تا فوق لیسانس خوندم که امروزعلنا مامانم گفت هیچی حالیت نیست دختر فلانی درس هم نخوند ببین چه شوهری کرده و تمیزه و...این جمله رو بهم گفت بخاطر اینکه فقط شال ام کَف اتاقم افتاده بود 😑گفت کثیفی و فلانی شوهر داره و دسته گل هست 

حالا که درس خوندم به خاطر قیافه آروم ام هیچ جا گزینشم نمیکنن ☹️ کلا بیشتر آدم ها فکر میکنن آدم هایی با چهره آروم ساده ان 

خودم میتونم شغل راه بندازم ولی خب کو سرمایه و کو ضامن که حداقل ضامن وام ام بشه که بتونم کاری رو راه بندازم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم مادرم یه عقده ایه روانیه نمیفهمم خدا با چه فهمی 

مرارو به اینا داده

امروز دخترعموم از مدرسه امد ۱۲ سالشه

معلموشون گفته بود انشا بنویسید که ارزوتون چیه

یکی از بچه ها ففط یه جمله نوشته بود

من ارزو دارم بمیرم چون مادرم دوسم نداره.و منی

که تا عمققققق وجودم این جمله پررررر از حرفو حس کردم

میخاممم بمیرم چون مادرم دوسم ندارهه

دنبال کار باش، یه نذر نمک هم بکن تا ان شالله کار پیدا کنی، دنبال مقصر و ... هم نباش. زندگیت رو بساز ...

خونواده ام خوب نیستن 🥲

انگار من اشتباهی اومدم تو این خونواده 

برعکسشونم(از اخلاق و رفتارم و....) 

نمیتونم بگم شناسایی می‌شم ولی اینو میتونم بگم که با کار مجازی در ارتباطه رشته ام و ماهی سه میلیو ...

خب اگر استخدام ادمین ها و.... چک کنی فکر کنم خیلی بیشتر از این میزان بشه حقوقت حداقل ۱۰ تومن میشه میتونید تو همین اینستا ادمین چند تا پیج بشید مثلا ۶ تا از هر کدوم میانگین ۷ تا ۱۰ تومن بگیرید میشه ماهی ۴۲ تا ۶۰ تو ۶ ماه تقریبا میشه ۳۰۰ فکر کنم برای شروع یه کار کوچیک اوکی باشه

هعیییی،بیخیال...😔وضع هیچکی ازتو بهتر نی.فقط عاقل باش ازدواج نکن بزا بگن ترشیدی ولی نکن.با تمام تجرب ...

اینم یادم رفت بگم روزی سی بار میگه شوهر کن برو 😂

اون زمان که جوان ۲۳_۲۴بودم خوشگل تر بودم در خونه رو قفل میکرد که جایی نرم (با اینکه دوست پسر هم نداشتم )

الان میگه پیدا کن خودتو بچَسبون به پسره که بگیرت ات

خونواده ام خوب نیستن 🥲 انگار من اشتباهی اومدم تو این خونواده  برعکسشونم(از اخلاق و رفتارم ...

غر نزن دختر

من هم سن مامانتم، البته تحصیل کرده ام، مهندسم، ولی منم دخترم  اتاقش کثیف باشه سرش داد میزنم.

شوخی کردم باهات، ولی کلا دنبال مقصر و نقصها و مشکلات نباش، به جلو نگاه کن.

تو هنوز کار رسمی و جدی نداری، ماهی ۳ تومن درمیاری، به بالا نگاه کن، به بهترین ها فکر کن

منم مادرم یه عقده ایه روانیه نمیفهمم خدا با چه فهمی  مرارو به اینا داده امروز دخترعموم از مدر ...

مادر منم انقد روانی بود که با سن کمم از دستش رفتم خوابگاه زندگی کردم،مث سگ کار کردم تا تونستم یه خونه اجاره کنم.انقد کار میکردم که تو۲۸ سالگی دیسک کمر گرفتم.هر شب دستو پا دردو بدبختی،اخرشم از دستش ازدواج کردم حالا هر وقت با شوهرم دعوام میشه میخوام قهر کنم یا ب کسی پناه ببرم یادم میفته که اون دیوونه جای من نیست پس بهتره همین آشغالو تحمل کنم.هرچند پدرم عقده ای بود که مادرمو ب این روز انداخت.اخرشم با ۳ تا بچه بزرگ جدا شدن.کاش خدا به خیلی ها بچه نمیداد

این جانِ اولی نبود که کندم🖤

غر نزن دختر من هم سن مامانتم، البته تحصیل کرده ام، مهندسم، ولی منم دخترم  اتاقش کثیف باشه سرش ...

من دیگه به درد کار بیرون نمی‌خورم چون ازم سوء استفاده حمالی میشه بقیه در برابرم گرگ هستن 

مگه اینکه کار مجازی تو ایتا راه بندازم بعدا هم اگه گرفت پیج اینستاش هم میزنم