2821
2789
عنوان

بهترین ایمپلنت کار تهران

407 بازدید | 9 پست

من قبل کرونا چندتا از دندوناموکشیدم بعد مجوز جراحی ها لغو شد و با گذشت زمان لثه هام تحلیل رفت و پیش یه ایمپلنت کار رفتم که کم  ارتفاع فکمو تشخیص نداد و الان مجبورم ایمپلنت هام بکشم و دوباره ایمپلنت کنم

لطفاً اگه تجربه دارین بگین بهترین ایمپلنت کار کدومه

دکتر صادق آقاجری

دکتر علی قمری

دکتر بهمن پور اقدام

دکتر عزیز گشاده رو

دکتر احسان بیرنگ

دکتر پریسا حافظی 

خواهش میگم اگه تجربه دارید بگین

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بعید می دونم این ها بهترین ها در تهران باشند  هر کاربر صرفاً نظر خودش را اعلام کرده و دکتر خود ...

آفرین خوب گفتی هرکی میاد اینجا یه تبلیغ میکنه میره شما کسیو سراغ داری

من هم فقط تجربه افرادی از نزدیکان که ایمپلنت کردند و خوب بوده، را می تونم دکترشان را معرفی کنم، همین ...

عزیزم شما اگر می‌شناسی معرفی کن من بازم تحقیق میکنم

درباره کلینیک دکترآقاجری پرسیده بودید ................(ابدا به کسی توصیه نمی کنم) ................. اجازه بدید بیشتر توضیح بدم . دکتر صادق آقاجری سه دندان من را ایمپلنت کرد به واقع خدمات جراحی لثه، بیشتر شباهت به سلاخی داشت تا یک جراحی . به علت کمبود وقت، این کار حساس با سرعت و بدون دقت و با خشونت و درد و خونریزی فراوان تمام انجام می شود بطوریکه شما بعنوان یک بیمار پس از جراحی دچار تروما خواهید شد . و بدون استثنا به اغلب قریب به یقین بیماران خدمات پیوند استخوان را اعلام می کند . که قطعا هزینه بالایی برای آن در نظر گرفته است بعبارتی مثلا ایمپلنت را چند هزار تومان پایین تر اعلام کرده ولی با عدد بی رویه پیوند استخوان چند برابر آن را اخذ می کند . در حال حاضر لثه دو دندان من دچار وضیعتی شده است که باید متوسل به شکایت از ایشان شوم . برای من موضوع هزینه اصلا مهم نبود دقت و ظرافت در کار بود که متاسفانه ایشون به هیچ وجه رعایت نکردند .

امیدوارم فریب تبلیغات و پستهای فریبنده اینستاگرام ایشون رو نخورید و در انتخاب این کار بررسی و کارشناسی صحیح داشته باشید.

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز