2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زنی که چهار تا بچه بدنیا میاره ، دیگه وقتی برای رسیدگی به خودش هم داره ؟ اصلا میتونه ادامه تحصیل بده ...

مگه همه زنها باید ادامه تحصیل بدن وشاغل شن؟

به هر حال کسی که میخواد4تا بچه بیاره حتما کمک حال هم داره

مگه همه زنها باید ادامه تحصیل بدن وشاغل شن؟ به هر حال کسی که میخواد4تا بچه بیاره حتما کمک حال هم دا ...

زنی که توی زندگیش دنبال پیشرفت کردن باشه به تحصیلات و مهارت و اشتغال نیاز داره ، ولی زنی که صرفا بخواد زایمان های متعدد بکنه نیازی به هیچکدوم نداره

جواب ابلهان خاموشیست
اسی اگه ۴ تام داشته باشن با حملاتی که تو نی نی سایت میشه مطمعن باش جرعت نمیکنن اظهار وجود کنن 

ای بابا،،مگه اونا میخوان خرجشون بدن،،ما اینجا تبادل نظر میکنیم و از تجربه بقیه میخواهیم استفاده کنیم،،دعوا که نداریم با هم.

مگه همه زنها باید ادامه تحصیل بدن وشاغل شن؟ به هر حال کسی که میخواد4تا بچه بیاره حتما کمک حال هم دا ...

اگه هدفتون افزایش فرزندانتون هست پس نیازی به تایید یا عدم تایید بقیه نداری. 

یه زنبیل دارم ۱۱ سال دست دکتر بوده، فقط باهاش میرفته تو سایه ؛                               قیمت: دایرکت 
خب اوضاع خواهرت چطوره ؟به خودش به زندگیش میرسه؟خیلی خوب میتونه به ۴ تا بچه هاش برسه؟ بچه هاشو خوب و ...

از نظر مالی خوبن تقریباً،،به خودش و بچه هاش هم میرسه،،،ولی قرار نیست همه ی بچه ها عالی تربیت بشن،،،به هر حال اونم تلاششو می‌کنه..در حد متوسط روبه خوب هم تربیت بشن قبوله دیگه

زنی که توی زندگیش دنبال پیشرفت کردن باشه به تحصیلات و مهارت و اشتغال نیاز داره ، ولی زنی که صرفا بخو ...

بنطرم زنی که بتونه فرزند خوب به جامعه تحویل بده هم کار بزرگی کرده،،صرفا که نباید شغل یا تحصیلات عالی داشته باشه.

واقعا با این وضعیت که همه یکی یا دوتا بچه میارن احساس میکنم آینده جالبی پیش رو نخواهیم داشت،،تبلیغ فرزند آوری نمیکنم چون معتقدم هر کسی اختیار زندگیش دست خودشه و به قول معروف صلاح مملکت خویش خسروان دانند...اما بنظرم فرزند بیشتر صفا وصمیمیت بیشتر همراه داره،،فرزند کمتر یعنی فضای خونه سرد و بی روح و غمگین.خواهش میکنم بدون توهین کردن نظراتتون رو بگید.

هبچ به آینده شون فکر کردی که می خوای۴تا بچه بیاری

آره زیاد فکر میکنم،،ولی بیشتر بخاطر این ترغیب شدم که بچه هام خودشون دلشون خواهر برادر میخواد،،برام جالبه که اینقدر مشتاقن به اینکه به جمع خانوادمون اضافه شه.