2777
2789
عنوان

می‌خوام کاربریمو حذف کنم

100 بازدید | 3 پست

نی نی سایتیا خوشحال شدم از آشناییتون خوبی بدی دیدید حلال کنید 🙋🏻‍♀️

نی نی یار عزیزم بی زحمت آخرین زحمت هم برام بکش و قطع دسترسیم کن دمت گرم و مرسی ازت که مراقب سایتی💕

@نی_نی_یار_پنج  

@نی_نی_یار_41‍ 

ستاره بانو هستم😃یه روانشناس ، همسر یه معلم مهربون(A)❤️نی نی سایتیا خیلی بهم کنارتون خوش گذشت ما رفتیم بای بای😁🙋🏻‍♀️

@نی_نی_یار_3 استارتر درخواست لغو کاربری دارند .

🛑استارتر بهتر است قبل این که تعلیق بشید تاپیک نی نی یار پنج که در رابطه با تغییرات لغو کاربری هست رو با دقت مطالعه بفرمایید چون تغییرات زیادی کرده که این تغییرات به ضرر کاربران است🛑

این تغییرات شامل : اگر لغو بشید تاپیک هاتون حذف نمیشه و به راحتی قابل مشاهده هست✔️ ، با زدن بر روی اسم کاربری تون ، اطلاعات کاربری تون به آسانی قابل نمایش هست ✔️، و اصلأ کسی متوجه نمیشود که چه کسی تعلیق شده و چه کسی تعلیق نیست و فعاله✔️

https://abzarek.ir/service-p/msg/2259747

@نی_نی_یار_3   استارتر درخواست لغو کاربری دارند . 🛑استارتر بهتر است قبل این که تعلیق بشی ...

مرسی ازت عزیزم 

ستاره بانو هستم😃یه روانشناس ، همسر یه معلم مهربون(A)❤️نی نی سایتیا خیلی بهم کنارتون خوش گذشت ما رفتیم بای بای😁🙋🏻‍♀️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.