2777
2789
عنوان

نگهداری گربه

156 بازدید | 15 پست

کسی تجربشو داره؟سروصدا نمیکنن؟دستشویی فقط روی خاکه؟باید اموزش بدی کجا دستشویی کنن یا خودشون میدن و اینکه هزینه عقیم سازی و ماهانشون چقدره؟

Be e lady

من سگ دارم ولی هر کی جواب داد منم لایک کنه خواهش میکنم میخوام گربه بیارم 

۲ سال مقاومت کردم که ثبت نام نکنم دیگه امشب نتونستم جلوی خودمو بگیرم 😂 درخواست دوستی ندید لطفا اقایون به خصوص و لایک نکنید ممنون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از حضرت گوگل کمک بگیر.

بعضی نژادها شیطون هستن

بعضیا عصبی ان

بعضیا آروم و ساکتن

ولی تأکید می کنم که واسه شروع به هیچ عنوان سمت گربه های نارنجی نری 😂 چون بیچارت می کنن

راجع به دستشوییشون فکر کنم بیشتر غریزی عمل می کنن.

من گربه نداشتم تا به حال.

ولی اگه خاکشون کثیف باشه احتمالش زیاده که جاهای دیگه دستشویی کنن.باید به بهداشتشون اهمیت بدی.گربه وسواس دارن.

گربه های ماده از کسایی که نمیشناسن فرار می کنن.

نرها راحت تر ارتباط می گیرن.

به نظر من نگهداری سگ خییییلی سخته مثله بچه نیاز به توجه داره ولی گربه اسونتره 

جدی من ۷ ساله سگ دارم ولی برام سخت نبوده ولی گربه هیچ وقت میشه اگه تجربه داری برام توضیح بدی چه جوریه سگ خودم کاملا تربیت شدس اصلا خونه دستشویی نمیکنه به هیچ وجه گارد به هیچ کسی نداره حتی بیرونم بدون قلاده میبرم ابدا به گربه ها یا ادما حمله نمیکنه کلی هم شیرین کاری بلده ولی میترسم گربه با این بچه نسازه و اصول تربیتیش مثه سگ نباشه 

۲ سال مقاومت کردم که ثبت نام نکنم دیگه امشب نتونستم جلوی خودمو بگیرم 😂 درخواست دوستی ندید لطفا اقایون به خصوص و لایک نکنید ممنون
حیونا مثل ادما هرکدوم اخلاقشون فرق میکنه مثل هم نیستن

اره دقیقا همینه 

جدی من ۷ ساله سگ دارم ولی برام سخت نبوده ولی گربه هیچ وقت میشه اگه تجربه داری برام توضیح بدی چه جوری ...

گربه اکثر وقتا کاری به کارت نداره برای من تو خاک دسشویی نمیکنه میره حموم ولی اگه خاک بزارید و غذاش کنارش باشه اصلا اذیتی نداره 

گربه من خیییلی شیطونه همش مبلو چنگ میزنه میره روی اسپیکر😂هر ساعتی دلش بخواد باید هر جای خونه بره یهو نصفه شب در یه اتاق بسته باشه با دستش میزنه هی میو میو میکنه باز کنید 

مونده به شانستون گربه و سگ کنار هم اروم بمونن 

من عروس هلندی خریدم انقد گربم پرید روش فروختمش😂

گربه من با هیچی کنار نمیاد حتی مهمون بیاد خونمون میره زیر تخت قایم میشه 

نلایک