2777
2789
عنوان

شوهرم عاشق یکی دیگس

1923 بازدید | 22 پست

اگه بدونید شوهرتون قبل شما کسی رو دوست داشته و حتی شاید الانم بهش احساسی داره چطوری باهاش کنار میاید من تازه متوجه شدم و نمی تونم باهاش کنار بیام ولی اگه نسبت به شوهرم سرد بشم واقعا دیگه از زندگی متنفر میشم و حتی نمیتونم باهاش رابطه ای داشته باشم  نمیخوام به خاطر همچین چیزی زندگیمو خراب کنم به نظرتون چیکار کنم که از ذهنم پاک بشه همش فکر می‌کنم شوهرم روز عقدمون ناراحت بود چون دلش می‌خواست با اون ازدواج کنه البته من اون روز نمی دونستم و از بخت بدم الان که یه دختر ناز دارم خیلی اتفاقی متوجه شدم 😐

منم ی ساله متوجه شدم عاشق یکی دیگس هیچ کاری نکردم فقط دیگه اون ادم سابق نیستم تواوج خوشیم انگار یکی بهم تلنگرمیزنه و یادم میاد چه خاکی تو سرم شده خیلی حس بدیه درکت میکنم گلی 

یه‌جوری‌‌از‌چشام‌افتادی‌که؛ باورم‌نمیشه‌یه‌روزی‌دیوونت‌بودم.        😢💔

منم بعد۸سال فهمیدم شوهرم بشدت یکیو قبا دوست داشته فقط فامیلشو میدونم اسمشو نمیدونم و نمیدونم الان مجردیامتاهل

شوهرم روز عقد کادو بهم عطر داد بهش گفتم ن عطر جدایی میاره گف نه چرته  ولی مطمنم ب قصد داد 

نمیدونم الان توفکرشه یا نه واقعا نمیدونم

خدایا شکرت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم بعد۸سال فهمیدم شوهرم بشدت یکیو قبا دوست داشته فقط فامیلشو میدونم اسمشو نمیدونم و  نمیدونم الان مج ...

این موضوع آزارت نمیده من میخوام فراموش کنم نمیشه با اینکه میدونم نمیتونه خیانت کنه ولی از ذهنم پاک نمیشه

همسر من چند سال قبل ازدواج عاشق یکی دیگه بوده تا یه مراحلی هم رفتن و به مشکل خوردن جدا شدن،بعد از اون هم باز کسی تو زندگیش بوده که به ازدواج نرسیده مادر دختر مخالف بوده،فکر کنم حدود ۱۰۰جایی هم خواستگاری رفته باشه تا به هم رسیدیم و آشنا شدیم و دوستی و نامزدی و عقد و ازدواج، هیچکدوم اون دخترا برام مهم نیستن اصلا بهشون فکر نمی‌کنم حتی اگر ببینمشون حس بدی ندارم چون از احساسش به خودم مطمئنم 

ینی شما خودتون کسی رو دوس نداشتید؟

من اگه ازدواج کنم هیچ وقت نمیگم کسی رو دوست داشتم هرچند یکی نبوده😂

- عشقِ‌تو💔شیرین‌ترین‌داستانِ‌این‌دنیایِ‌تلخ‌است‌ حسین..(:️ روزگاری خواهد آمد که مردم به گناه افتخار میکنند و از پاکدامنی تعجب می کنند(امیرالمؤمنین علی علیه السلام )ادما تو زندگیت زودگذرن پس حالتو با خودت خوب کن نه با وجود بقیه🌱☀️❤️
نمیدونم ولی همش دلم میخواد گریه کنم 

منم کاش اینقدر شوهرامون نامرد نبودن که بخوان جواب عشق مارو اینجوری بدن کاش یک هزارم چیزی که مادوسشون داریم و اونا نسبت به ما داشتن خیلی دلم گرفته پارسال دقیقا روز زن بود که متوجه شدم خود دختره زنگ زد بهم گفت و من هزاربارمردم و زنده شدم دیگه از روز زن متنفرم کاش اصلا این روز از تقویم پاک میشد تامن هرسال برام اون روز یاداوری نشه

من یه نفر عاااااشقم بود در حد مرگ ولی ج رد دادم بهش از لج رفت با دوستم ازدواج کرد حالا همیشه میاد از تو کوچه مون رد میشه درحالی که یه منطقه دیگه ست تو اینستا همش درخواست میده و رد میکنم تو فامیل جلو همه میگه حسرت فلانی به دلم موند

ولی زنش نمیدونم چه حسی داره هروقت منو میبینه رنگش میپره مثلا در حال خنده باشه یهو خنده تو صورتش میماسه

خدايا خودت بغلم كن
ینی شما خودتون کسی رو دوس نداشتید؟ من اگه ازدواج کنم هیچ وقت نمیگم کسی رو دوست داشتم هرچند یکی نبود ...

آخه اینکه قبل ازدواج کسی رو دوست داشته با اینکه بعد ازدواج و طی زندگی مشترک عاشق یکی دیگه بشه فرق داره منم تاپیک و دوباره خوندم تا دقیق متوجه منظور استارتر شدم 

همسر من چند سال قبل ازدواج عاشق یکی دیگه بوده تا یه مراحلی هم رفتن و به مشکل خوردن جدا شدن،بعد از او ...

شاید همسر من قبلا صد تا خواستگاری کرده باشه ولی میدونی مشکل من اینه که شوهرم آدم احساساتی هست به شدت و بعضی وقتا دکلمه غمگین میخونه حس میکنم به خاطر اون آدمه و این که هنوز ممکنه بهش فکر کنه اذیتم میکنه

ببخشید از اول بهتون نگفتن با کسی بودن؟‌ چجوری فهمیدین

نه نگفتن بعد۹ سال زندگی مشترک فهمیدم دختره مطلقه هست ی تایم طولانی باهم ارتباط داشتن ومن نمیدونستم(تلفنی ومجازی فقط)تااینکه روز زن پارسال خود دختره زنگ زد و گف