2777
2789

باورم نمیشه بعد از حدود دو سال اومدم اینجا یه زمانی دغدغه ام ای بود چرا باردار نمیشم ، الان دغدغه ام اینه بچه ام بد غذاست 🫣😄🫠

میشه راهنمایی کنید چی برای قد و وزن بچه خوبه خودتون نتیجه گرفتین ازش 

Welcome to my world, Won't you come on in? Miracles, I guess ! Still happen now and then…⛈🌧3/5/400

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه بار اوله غذا میدی سعی کن ابکی باشه زیاد غلیظنباشه چون دلشونو میزنه 

نه عزیز دلم 22 ماهشه فقط خیلی بدغذاست 🙈

Welcome to my world, Won't you come on in? Miracles, I guess ! Still happen now and then…⛈🌧3/5/400

اِنءشااَلله منم مثل تو چند وقت دیگه نزدیک بیام به تاپیکام نگاه کنم بخندم بگم چه احمقی بودم من اینا چیه تاپیک زدم اخه!😃وای یَعنی میشه؟

جگرگوشه مو ۱۵هفتگی از دست دادم ولی معتقدم باوردارم خدایی که توی قرآن خودش گفته من قادرم مرده هارو زنده کنم پس قطعا میتونه پسرمنم بهم برگردونه🙂یه روزی چرخ این دنیا برای ماهم میچرخه کلیک میکنه روی ما ومیگه اینبارنوبت خوشبختی شماهاست!😊بارالها!غلام درخونه تم چرااینهمه منو عذاب میدی؟یه بارمنومیکشتی بهتربود!خدایا منوببخش! غلط کردم فقط منو ببخش وپسرم رو بهم برگردون!😭تیکربارداریم نیست برای اینه که اِنءشااَلله خُردادماهِ اِمسال حامِله باشَم وبِمونه بَرام ودیگه هیچ مشکلی ازهیچ جهتی پیش نیاد برای خانواده مون !❤به امیدروزی که خنده هام بشن مرحم غمای دلم!مرحم زخمای 16ماه قبلم!به امیدروزی که این متن بشه برام یه باورواقعی که «تاخداهست ریشه هیچ ارزویی خشک نمیشه»💓

نه عزیز دلم 22 ماهشه فقط خیلی بدغذاست 🙈

میتونی غذاهارو فانتزی درست کنی علاقه مند بشه بخوره 

جگرگوشه مو ۱۵هفتگی از دست دادم ولی معتقدم باوردارم خدایی که توی قرآن خودش گفته من قادرم مرده هارو زنده کنم پس قطعا میتونه پسرمنم بهم برگردونه🙂یه روزی چرخ این دنیا برای ماهم میچرخه کلیک میکنه روی ما ومیگه اینبارنوبت خوشبختی شماهاست!😊بارالها!غلام درخونه تم چرااینهمه منو عذاب میدی؟یه بارمنومیکشتی بهتربود!خدایا منوببخش! غلط کردم فقط منو ببخش وپسرم رو بهم برگردون!😭تیکربارداریم نیست برای اینه که اِنءشااَلله خُردادماهِ اِمسال حامِله باشَم وبِمونه بَرام ودیگه هیچ مشکلی ازهیچ جهتی پیش نیاد برای خانواده مون !❤به امیدروزی که خنده هام بشن مرحم غمای دلم!مرحم زخمای 16ماه قبلم!به امیدروزی که این متن بشه برام یه باورواقعی که «تاخداهست ریشه هیچ ارزویی خشک نمیشه»💓

ماشالله بزرگه عزیزم سعی کن براش غذا رو تزئین کنی بزاری خودش بخوره 

تزیین نمیفهمه بخدا 😅 

بشقاب رو چپ میکنه بهم میریزه بازی میکنه ولی دریغ از خوردن 🥹

قد و وزنش چقدره مگه؟ پسر من ۲۰ ماهشه. گاهی اینقد بدغذایی میکنه ک مجبورم تی وی روشن کنم تا به کم بخ ...

زن دایی بیچاره منم همینکارو میکرد🤣

عزیزم 25  این ماه 22  ماهش میشه ، بچه ام دختره

ای جانم،من فکر کردم خیلی نی نی کوچولوئه،خدا حفظش کنه برات

از دختر من بزرگتره،دخترم ۱۷ ماهشه

😍تو قرار دل بی قرار من و بابایی،روشا جانم😍
میتونی غذاهارو فانتزی درست کنی علاقه مند بشه بخوره 

مثل چی عزیزم ؟ بعد اینکه من خیلی برای غذا و تنوع غذاییش وقت میذارم ولی خیلی علاقه نداره به زور میخوره دو لقمه هم خورد بقیه اش رو قورت نمیده جلوی خودشم بذارم باهاش بازی میکنه 

فقط چند تا چیز دوست داره که بذارم خودش میخوره 

قدش یکم نسبت به سنش کم هستش دغدغه ام شده قدش فقط ☹️

ای جانم،من فکر کردم خیلی نی نی کوچولوئه،خدا حفظش کنه برات از دختر من بزرگتره،دخترم ۱۷ ماهشه

عزیزم خدا حفظش کنه 😍 بخاطر قدش یکم نگرانم دکتر میبرم حتا پیش متخصص غدد هم فرستاد منو ، یه دوره دارو هم خورد خداروشکر اومد روی نمودار رشدش ولی بازم نگرانم خیلی