2777
2789

اره

نظر مخالف داری ریپلای نکن لطفان حوصله بحث ندارم،توتاپیکی ک نظر میدم فقط واسه استارترهست نخود آش نکن خودتو،اگر بیشتر از ۶ ماه تاپیک نزدم مطمئن شید دیگه تو این دنیا نیستم ،واسم فاتحه بخونید 🥺عشقِ پیشی🥺🐈‍⬛لُرم💪💪💪❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 https://abzarek.ir/service-p/msg/2312879

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میگن از یه هفته قبل هیچ دارویی نباید بخوری حالا فرق میکنه از داروت مهمه با دکتر مشورت کن

ششمین کاربری 😁 متولد ۷۸ تو اسم کاربریم جا ب جا نوشتم 🤦‍♀️ منم منتظرم برام دعا کنید ممنون ❤️🙏

منم این قرصو میخورم.. خیلی ضروری نیست که اگر نخوری تو خطر بیفتی.. یه هفته قبل عمل قطع کن‌ دیگه. به دکترم بگو... من شنبه یه بیهوشی مختصر داشتم قبلش به دکترگفتم اسپیرو میخورم گفت قطع کردی یا نه..گفتم یک هفتس... گفت خوبه

منم این قرصو میخورم.. خیلی ضروری نیست که اگر نخوری تو خطر بیفتی.. یه هفته قبل عمل قطع کن‌ دیگه. به د ...

اخه هورمونی بعدش من فوقالعاده ریزش مو دارم و کم پشته موهام سه ماه دارم میخورم میترسم قطع کنم کچل شم

اخه هورمونی بعدش من فوقالعاده ریزش مو دارم و کم پشته موهام سه ماه دارم میخورم میترسم قطع کنم کچل شم

به یه هفته انقد اثر نداره.. 

خود بیهوشی و عمل هم کلی باعث ریزش میشه فکر نکنی اثر حذف اسپیرو بوده

به یه هفته انقد اثر نداره..  خود بیهوشی و عمل هم کلی باعث ریزش میشه فکر نکنی اثر حذف اسپیرو بو ...

یعنی یک هفته قطع کنم دوباره بعده عمل ادامه بدم قرصو میشه،؟

بله ...البته همراه داروهای دیگه

چقدر اسپرو خوردین تا تاثیرشو دیدین میشه اسم قرصای دیگه هم که میخورین بگین؟شما خودتون عمل بینی کردین یعنی عمل نکنم بدتر میشه؟

چقدر اسپرو خوردین تا تاثیرشو دیدین میشه اسم قرصای دیگه هم که میخورین بگین؟شما خودتون عمل بینی کردین ...

اسپیرو رو کلا باید زیاد خورد چون اگر کسی  پرولاکتینش بالا باشه مدام تو بدنش تولید میشه و اثرات بد مثل ریزش مو داره... باید دایم  با اسپیرونولاکتون خنثاش‌کنیم.

.البته وسطاش زیر نظر دکتر دارو رو قطع میکنم... وقتی ریزش موم زیاد شه  دکتر چند ماه بهم میده.

من مشکلم تنبلی تخمدانه گاهی سیپروترون کامپاند و اسپیرونو میخورم.اما داروی اصلیم متفورمینه‌. کمک میکنه قند بدنم تنظیم شه و بدنم خودش پریود ایجاد کنه.

ویتامین دی و. ب و اهن اینا هم که میخورم.

من دو بار عمل بینی داشتم. بعد هر عمل یه دوره موهام مقداری ریخت که به دکتر مو باید بگی حسابی تقویتت کنه بعد عمل.

[QUOTE=324405621]اسپیرو رو کلا باید زیاد خورد چون اگر کسی  پرولاکتینش بالا باشه مدام تو بدنش تولید میشه و اثرات ...[/QUOTآE]

آره من آز دادم پرولاکتین بالا بود  هورمون مردانه خیلی بالا بودسه ماهی هست میخورم ولی پریودیمو بهم زده شما دکتر زنان رفتی این قرص هارو داد ؟من پوست و مو رفتم بخاطر موهام