2777
2789
عنوان

دفع لخته و خون غلیظ بعد سزارین

1635 بازدید | 10 پست

خانوما میشه کمکم کنین از تجربتون بگین؟ من ۱۰ روز پیش سزارین شدم دوقلو باردار بودم.تا دیروز خونریزیم طبیعی بود یعنی سه روز اول زیاد بود بعدش کم شد مثل اخرای پریودی ولی از دیشب خیلی لخته خونای گنده ازم دفع میشه 

قبلشم درد پریودی و کمر درد میگیرم🥺

از روز زایمانم دارم امپول انوکسا میزنم 

میترسم مشکلمو ب دکترم بگم بازم بیمارستان بستریم کنه 

موندم چیکار کنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لختخ خونایی ک ازت میومد از دوران پریودی قبلیت بیشتر و بزرگتربود؟

زیاد نه ، لخته بود ولی نه خیلی متفاوت با پریودی ، فقط رنگش سیاه بود گاهی ..... نترس بابا ، طبیعیه . 

سلام عزیزم ببخشید یه سوال دارم کدوم بیمارستان سزارین شدی شما؟میشه از هزینش بهم بگین؟تامین اجتمایی داشتین یا ازاد؟من خرداد زایمانمه سزارینم چون اولی سز بودم هزینه خصوصی سنگینه واسم دنبال دولتی میگردم ولی نمیدونم کجا خوبه 

سلام عزیزم ببخشید یه سوال دارم کدوم بیمارستان سزارین شدی شما؟میشه از هزینش بهم بگین؟تامین اجتمایی دا ...

سلام گلم گیلانی هستی؟ من الزهرا سزارین شدم بیمه سلامت داشتم هزینه زایمانم دوقلو بودن ۴۰۰ شد 

سلام گلم گیلانی هستی؟ من الزهرا سزارین شدم بیمه سلامت داشتم هزینه زایمانم دوقلو بودن ۴۰۰ شد 

اره گلم رشتم راضی بودین شما؟اذیت نکردن؟؟دکتر جدا داشتین؟میشه یکم برام توضیح بدین خیلی سردرگمم