2777
2789

من قدم 165 وزنم 45

هر کی بهم میرسه میگه چقدر لاغری

نشکنی

غذا بخور جونت در نیاد

برو ورزش همه زیبایی یه دختر به برجستگیهاشه

همه اعتماد به نفسم رفته اصلا. بچه هم نیستم 27 سالمه فوق لیسانسم شاغلم موفقم

همه اینا رو ول کردن فقط از ظاهرم ایراد میگیرن

همه کار هم کردم نشده 

دکتر تغذیه رفتم مکمل خوردم شیرخشک خوردم ورزش کردم

نمیشه خب ارثیه 

چیکار کنم حداقل از انرژی منفی هاشون حالم بد نشه؟ حرفاشون روم اثر نداشته باشه؟

خودتو دوست داشته باش

یه جوری جوو‌نیتو زندگی کن که چیزی هم گیر میانسالی و پیریت بیاد. با استرس و اضطراب خودت رو خفه نکن. خودت رو با کسی مقایسه نکن. از پلن‌هات برای کسی نگو. مهربون باش. سفر کن. رنگی بپوش. پیشرفت کن. خوشحال باش. دنبال آرامش درونی خودت باش، نه راضی کردن بقیه. زندگی کن.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میدونی چون خودت همچین برات مهمه اونها هم روت زوم کردن،اکثرا خودشون میکشن ک لاغر بشن،مطمعنم اگه چاق بودی ی چیز دیگه میگفتن،ولی صبها صبحانه یک روز در میان تخم مرغ ابپز،و سیب زمینی بخور،پودر جوانه گندم،ویتامین ای با نظز پزشک بعد از شام بخور ولی زیاده روی نکن چون دخیره میشه تو بدن،قرص ویتامین ب ۱ بخور،برا اعتماد ب نفس خوبه ب خودت برس،لباس شیک بپوش،هر کی هم گفتم بگو من کلی تلاش کردم ک لاغر بشم،ولی تو خفا برا پر شدن بدنت تلاش کن

میدونی چون خودت همچین برات مهمه اونها هم روت زوم کردن،اکثرا خودشون میکشن ک لاغر بشن،مطمعنم اگه چاق ب ...

آره انگار دارم همش جذبش میکنم

واقعا لاغریم تو چشم نمیزنه

اتفاقا خیلیا میگن چقدر ظریفی یعنیدر چشم بعضیا قشنگه

ولی دهن مردم همیشه بازه دیگه

کسی که بهتون گفته : زیبایی دختر به بدن برجسته است از روی هوا و هوس حرف زده .

زیبایی یه دختر متانت.نجابت.حیا و سنگین بودن و آبرومند بودن شه.

هرکسی هم بهتون حرفی زد فقط یه جمله بهش بگین : ارزش انسان به معرفت شه نه به وزن اش.